שבלולה להיכנס! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מותק, אני זוכרת שלא מזמן כתבת על בעיה שיש לך בעצם הזנב.

אני נפלתי בילדות על עצם הזנב בזמן החלקה על הקרח, ומאז אני סובלת מדי פעם מכאבים, אבל עכשיו אני ממש לא יכולה לשבת יותר מדי זמן על כסא.
    אפילו בהריון לא היה לי ככה.

את יכולה בכמה משפטים להגיד מה יש לך ואיך את מטפלת?
1 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תקראי

http://www.cancerhelp.org.il/avoiding_cancer/Disease-Symptoms/Coccydynia

ועכשיו נמשיך
    כעיקרון מה שיש לי זה סוג של כאב תמידי - הוא לא בא והולך הוא פשוט תמיד שם
    הכאב מתעצם בזמן שאני קמה מישיבה לעמידה (כמה שהישיבה יותר ממושכת ככה הקימה יותר כואבת)
    בהריונות הכאב היה בלתי נסבל אני סבלתי ברמות על - ההחמרה החלה בהריון של להב
    היתה רגיעה בין ההריונות ועכשיו מההריון של נועם ועד עכשיו המצב זוועתי.

אורטופד אמר שיש ניתוח שלמעשה כורתים את החתיכה המודלקת של עצם הזנב וזה יפתור הבעיה.
    קצת קראתי קצת התייעצתי וזה ניתוח קשה עם המון תופעות קשות ולא משתלמות.

פתרון שני מרפאת כאב.

אז הוצאתי הפניה והתחייבות וקיבלתי ביום שישי תשובה משמחת - קבעו לי תור
    ועכשיו תשבי .... ל31 לדצמבר 2012
    אז עוד חצי שנה אוכל לספר לך מה הפתרון השני חחחחחחחחחח

ובינתיים נמשיך לסבול .

האורטופד ייעץ לי לשבת תמיד באלכסון (שלא כל הישבן יהיה מונח), לא לשבת זמנים ממושכים ולזוז הרבה, וכמובן איך לא והכי טוב זה להעזר בכרית כמו של טחורים (חחחחחחח כן ממש)

סורי ממי שלא עזרתי בהרבה - הלוואי ויכולתי לעזור לשתינו - מי שלא עובר את זה לא מבין כמה הסבל נוראי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה