האם זה תקין? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    לאחר שלושה מחזורי טיפולי פוריות ( ivf) נודע לי היום שהבטא חיובית וזה קרה בהפסקה שבין טיפול לטיפול.......
    הווסת האחרון שלי התחיל ב- 27.4 הערך של הבטא כפי שהתקבל היום הוא: 3523.4 אולם היום בבוקר כשעשיתי בדיקת אולטראסאונד לא מתוכננת הרנטגנאית אינה צפתה בשק היריון. היא אמרה שהרירית עבה ויש נקודה קטנה שחורה שאולי זה יתפתח בהמשך, אמרה שאולי זה מוקדם מדי, אבל עושה רושם שזה אכן הריון בשלבים מוקדמים. בנוסף היא ראתה עוד נקודה קצת יותר ברורה באזור צוואר הרחם אם אני זוכרת נכון, היא אמרה שאולי זה משהו לא תקין או שאולי זה קריש דם שיצא בהמשך... אני כולי מבועתת ולחוצה. רופא הפוריות שלי לא בדק אותי, הוא אמר לי שאין טעם לעשות היום אולטראסונד כי נראה רק שק היריון ובשבוע הבא כבר אמור להופיע אולי דופק. לא אמרתי לו שעשיתי אולטרסאונד באופן עצמאי. האם זה נראה כמשהו לא תקין או שאולי פשוט מוקדם מדי? כי האמת היא שלא מצאתי את תאריך הביוץ שלי, המחזורים שלי אינם סדירים, יש לי שחלות פוליציסטיות.
    אשמח לתגובתכם,
    תודה!

בסוף זה יקרה......... :)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בשבוע 5+2, שזה החישוב לפי תאריך הווסת האחרונה שלך, אמורים כבר לראות יותר מאשר נקודה שחורה קטנה. כמו כן, בבתא של 3523 גם אמורים לראות יותר מזה.1
    יש כמה אפשרויות:
    1. הווסת והביוץ אינם סדירים ולמעשה את בשבוע מוקדם יותר, כך שההריון בשבוע מוקדם מן המוערך והוא יגדל בהמשך
    2. טעות של האולטרה סאונד
    3. ההריון איננו תקין

בכל מקרה רק הזמן והמעקב יגידו לך מה קורה - הן מעקב אחרי בתא והן מעקב אחרי אולטרה סאונד, שעליו אכן יש לחזור בעוד שבוע

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה