היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל ערב אבל ממש כל ערב מאז העברנו את טל מהמיטת תינוק למיטת מעבר הוא עושה סרטים לפני שהולך לישון. בהתחלה אמרנו טוב התחלה... אבל זה לא עובר. אין לי סבלנות לשבת לידו עד שנירדם כי זה יכול לקחת שעה שלמה. ואז שחר מתחיל עם זה שהוא רוצה שאני אשב לפעמים גם לידו ואז לא השגתי בזה כלום כי טל יורד מהמיטה... ניסיתי להתעלם וניסיתי גם להחזיר למיטה בלי מילים פעם אחרי פעם. כלוםםםםםםםםםםםםם
בנוסף - הוא ישן גרוע גרוע גרוע בלילות וקם קרציה על הבוקר כי הוא מת מעייפות. הוא יכול להיות ער 3-4 שעות כל לילה באמצע הלילה.
זה יהיה נורא אם נחזיר אותו למיטת תינוק? בעלי טוען שהוא עוד תינוק מידי בשביל מיטת מעבר ושנחזיר. אבל... מבלבל לא? לאיתן יש לי פיתרון בנתיים אז המיטה "פנויה". אבל... מה דעתכן? רק פחד יש לי כי העברנו אותו מלכתחילה בגלל שניסה לצאת ופחדתי שיתרסק ראש על הריצפה.
15 תגובות
עמוד 1
אני באותה סירה. לא מעבירה אותו כי בפעם הבודדת שישן במיטה רגילה, הוא קם באמצע הלילה וחגיגות שחבל"ז.
אז בנתיים אני מחכה. אצלי יש את החופש הגדול (שלי :) שאני בונה עליו להתחיל כל מני דברים (גמילה, שינה במיטה) כי לפחות בבוקר אני לא צריכה להיות גמורה מעיפות ולנסוע ללמד.
אשמח לטיפים ורעיונות!!
אגב בקשר לקפיצת ראש, אצלי הוא היה מנסה לצאת וגם מצליח, אבל זה נרגע לו והוא "שכח" מזה, ועדיין קורא לנו להוציא אותו בבקרים. אז אולי זה יקרה גם אצלך.
היינו שמים לו מזרן או שמיכה עבה עבה ליד הלול כשפחדנו שיקפוץ.
לא יודעת מה לייעץ לך, אני עדיין לא שם אבל לדעתי לא טוב תעשו אם תחזרו אותו למיטת התינוק... צריך להתמיד ולהתמודד, בכל דבר כמה זמן שזה יקח (או, אני יודעת כמה זה לא קל
אני לא חושבת שלהחזיר למיטת תינוק זה כמו להחזיר טיטול באמצע גמילה... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
לי אין בעיה להגיד "טעינו בואו נחזור אחורה"..... השאלה אם זה מה שיפתור את איכות השינה... השאלה אם זה לא יוריד לו את הבטחון העצמי.... נראה לך שהשינה הלא טובה קשורה למיטה? יכול להיות שהיא קשורה לדברים אחרים?
אני חושבת שזה קשור למיטה. הוא בתת מודע שלו מעיר את עצמו כדי לקבל תשומת לב. הוא מת שאני אסכים שהוא ישן איתי. אם אני מסכימה הוא ב5 דקות יהיה בחלום העשירי במיטה שלי. אבל לא תמיד אני מסכימה כי לא רוצה שיהפוך להרגל. מרגיש לי שהוא זקוק לי נורא ואני מנסה למלא את זה בזמן איכות איתו מידי פעם בתיקווה שזה יפתור את בעיית השינה. אבל בנתיים זה המצב. בשביל ילד בגילו להיות ער מ11 בלילה עד 3 זה המון
הוא כבר בן שנתיים, למה שלא תסבירי לו שבלילה צריך להשאר במיטה ואם לא נוח לו או שזה קשה לו להשאר במיטה אז אולי כדאי לו לחזור למיטת תינוק?
לעשות את זה כמו רובוט...להחזיר שוב ושוב.. ברגע שוויתרת פעם אחת- הוא הבין שיש לו סיכוי
אולי תנסי את שיטת המדבקות? תקני מדבקות יפות ומיוחדות (אולי בדמויות שהוא אוהב) ועל כל פעם שהוא ישן במיטה, תתני לו מדבקה, תקשטו את המיטה ככה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
לצערי אני עד היום מרדימה את יותם או שהוא נרדם שהוא רואה סרט. יש לו מיטה ליד המיטה שלי, לפעמים יישן שם עד הבוקר והרבה פעמים הוא עובר לידי. עכשיו זה לא יציק לי אולי אפילו יעזור לי אחרי הפרידה ממוטי המיטה ריקה ויש מקום גם ליותם
דרך אגב אצלי הוא אף פעם לא ישן במיטת תינוק קניתי אותה סתם ליופי ואחרי שהבנתי שאין סיכוי מסרתי אותה.
כן זה קטע קשה ומעצבן ואת חייבת להיות חזקה ולהתמיד להתמיד כמו שאמרה ענברוש וזה באמת מעצבן לשבת לידו שעה שלמה בדיוק קטע כזה היה לי עם שקס שיוסי הרגיל אותה להירדם לידה כי היתה קופצת מהמיטת תינוק וזה לקח זעה שלמה טירוף ואני אמרתי אתה הרגלת אותה לזה בעייה שלך תשכב אתה לידה לא אני ועל הדרך נרדם איתה ואז הוא כועס עליי לא התקלחתי ואני אומרת בעייה שלך וכו קבלי מלא חיבוקים