היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אשכרה אין לי מושג באמת בעייה חחחח אפשרמ אולי לעשות משהו בסגנון הישרדות כבר שמעתי שעשו יום הולדת ככה. אולי פשוט להביא מפעיל מפעילה לא נהוג דבר כזה אצלכם כמו פה בארץ?
אני בעד נסיכות בלבד! איזה כיף! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
נסיכות ואבירים מסיבת נסיכות על טהרת הוורוד או יום הולדת פיראטים.זה משגע! וגם בנים ובנות מתים על זה.קל להפעיל,לעצב... (אתן לך טיפים)
נסיכות ופיראטים שמחפשים את האוצר משהו בסגנון של שודדי הקראבים
הרעיון של סיון נשמע מדליק
הילדה ממש לא בקטע של פיראטים!!! היא רוצה הכל בסגול בלבד!!!! אבל אני חושבת שבכל מקרה אני אגיד לבנות קצת לרדוף אחרי בעלי ולהרביץ לו
רק בנות. נסיכות! איפור, משחקים, הכנת שרשראות ותכשיטים מחרוזים זה נשמע כזה כיף ומתוק גם אני רוצה להיות מוזמנת
ילדה כלבבי....הכללללל סגול
נסיכים ונסיכות, אני לא רואה אופציה אחרת. לבנים ולבנות הכנתי גלימות מאל בד, לבנות בורוד ולבנים בתכלת כמובן כולל עניבות מאלבד.
אבל אדוה כבר עשיתי את זהההההה
אחרי שעה וחצי של הפעלות,הבנות כבר יהיו עייפות,והבנים יגיעו ויבינו שהפסידו משהו (משהו ורוד,אבל עדיין) לדעתי- או שעושים ביחד, ומוצאים נושא (היום היינו ביום הולדת קרקס) או שמחליטים רק יום הולדת בנות.
לא, לא, זה יעליב את הבנים... סתם יעשה הרגשה רעה.......
את יכולה אולי לעשות "נסיכות" יותר בקטע של אגדות, ואז להדגיש נושאים נוספים שמתאימים לשני המינים כמו יער, גמדים, שיקוי (רעיון להפעלה בנושא שראיתי שבוע שעבר ב"לאשה"- להכין "שיקוי מרפא", שופכים לאלוורה נצנצים ושמים בבקבוקים קטנים).