היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בכל ערב אני נכנסת לראות את הבננות במיטות כשהן כבר ישנות מעניקה לכל אחת דקה ובוהה בשקט. ובאופן קבוע יש לי צביטה ממש ממש חזקה בלב ועולות לי דמעות לא יכולה להסביר כאילו הלב שלי מתמלא ברמות אהבה בלתי סבירות בעליל והאהבה פשוט נשפכת לי מהעיניים.
בטח תחשבו שהתחרפנתי. אבל איך אפשר להכיל כל כך הרבה אהבה?
10 תגובות
עמוד 1
מאמי את לא הדפוקה היחידה זו אהבה מטורפת ולא מובנת שממלאת לנו את הלב. אהבה שאין כמוה בעולם והרצון לגונן על הילדים ולשמור עליהם כל החיים שרק יהיה להם טוב
יצאתי רגשנית
כל לילה אני ניגשת אליה לפני שהיא נרדמת ובא לי להעיר אותה ולחבק אותה עד שבירת עצמות..:) אין על המתיקות שלהם בעולם. ואין אהבה כמו אהבה של אמא.
מבינה אותך... אצלי הדמעות תמיד מלוות בתפילה שרק יהיו בריאים ושאף אחד לעולם לא יפגע בהם
כ"כ כ"כ מבינה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את אמא מדהימה, אין עלייך!!!
כפרה עלייך.. מבינה לגמרי... ועם שתיי נסיכות כאלה טפו חמסה....
אין בך שום דבר דפוק... את פשוט... אמא
זה כ"כ מוכר.... אני לפעמים באמת בוכה מרוב שמרגישה אהבה כלפי העולל
גם אני ממש ממש מזדהה איתך, כל ערב לפני שיהונתן נרדם במיטה אני ניגשת כל כמה דקות שוב להיות איתו ושוב להביא לו חיבוק ונשיקה לפני שירדם וכשהוא נרדם אני פתאום ממש רוצה להעיר אותו ולהרים אותו ושוב לנשק ולחבק עד שהוא כבר מתעצבן