פרידה מהנקה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את עידן הנקתי כמעט עד גיל שנה (11.5 חודשים) ואמרתי שגם את אוריאן אני אפסיק להניק בגיל שנה.... זה ממש אוטוטו ואני לא רואה את עצמי מפסיקה להניק
9 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד מבינה את הכאב על הפרידה מההנקה ויודעת שזה ממכר, מצד שני את בעצמך כתבת שמרגע שעידן הפסיק לינוק הוא ישן לילה שלם!
    אז בתשובה לשאלה שבטח מתרוצצת בראשך, לא!!! זה לא אגואיסטי להפסיק הנקה ע"מ לקבל לילה שלם בחזרה

• בהצלחה

• כמעט שנה זה לא מוקדם..
    הלוואי עלי. התחיל להפסק החלב סביבות גיל חודשיים והתחלתי מטרנה
    בהתחלה קם כל 3 שעות אבל הלילה הזה כמעט כל שעתיים. או פחות.

אולי שיהיה בן 4 חודשים אוסיף משהו שמסמיך את המטרנה...

• מכירה את ההרגשה מקרוב מאד.
    את אורי הנקתי עד גיל שנה ו 3 חודשים, ועם אמילי רק עד גיל שנה וחודש (גלל ההריון) ויש לי ייסורי מצפון על זה.
    זה עובר. ואם את מרגישה לא מוכנה אז תמשיכי.
  • כל מה שתחליטי שיהיה בהצלחה

• יש מצב טוב שאני לא אעמוד במילה שלי ואמשיך עוד קצת
    ההשוואה לא הייתה בקטע רע אלא סתם לתרץ לעצמי למה איתו זה הרגיש הזמן ואיתה עוד לא מרגיש הזמן... אני אתן לנו עוד חודש חודשיים
  • אם לא טוב לך להפסיק, למה להפסיק? אולי תנסי להוריד את כמות ההנקה, ובמקום הנקת הערב, בקבוק- ואז תהני (אינשללה) משני העולומות- גם שינה וגם הנקה.

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים שלא תמצאי בשום מקום אחר.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • אוי כמה שאני מבינה אותך
    הנקה. איזו תחושה מדהימה, אי אפשר לתאר!

אני כ"כ מתגעגעת...
    ושנה זה בסדר, את יכולה להרשות לעצמך יותר, הבעלול שלי ינק עד שנתיים וחצי

• ניסיתי לשלב בקבוק בלילה- לא עזר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה