חייבת עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות העניין הוא כזה ,
    יש פה בנות כל כך נחמדות ולכל אחת יש את הנסיון האישי שלה , כך שאני אשמח להשתמש בידע שלכן .
    מחזור אחרון שלי התחיל ב 11.5 וכבר כמה ימים שיש לי הרגשה שאני בהריון ( אם כך הדבר אז ההריון יהיה מאד רצוי אם כי לא מתוכנן ) .
    את אותה ה ״הרגשה״ אני מבססת על בחילות לא על בסיס קבוע וגם לא בשעות קבועות , כאבי בטן שונים ממחזור , עייפות יותר מהרגיל , מתן שתן בתכיפות , התכווצות שרירים ברגל תוך כדי שינה.
    כל הסימנים האלה שונים מההריון הקודם שלי , למעט אותה הרגשה שמתחולל לי משהו לא מוסבר בבטן , בנוסף לכל סימן כזה אני יכולה למצוא הסבר הגיוני אחר .
    אני מתחילה לאבד את השפיות שלי ונראה לי שהסיכוי שיש לי הריון מדומה הא גבוה למרות שאני אף פעם לא טעיתי באינטואיציות שלי .
    אני אשמח לשמוע אם יש לכן דרכים שעל פיהם ניתן לנחש האם אני בהריון ( ברור לי שרק בדיקת דם תוכיח - אני לא משלה את עצמי פשוט מחפשת דרך לשמור על השפיות בינתיים )
6 תגובות
עמוד 1
  • היי קורין
  • היי קורין

סימני הריון וסימני מחזור יכולים להיות מאוד דומים
    מעבר לזה לפעמים שאנחנו רוצים משהו מאוד אנחנו מתחילים לדמיין דברים כאילו הכול בסופו של דבר זה עיניין פסיכולוגי ( כמובן שלא תמיד ..) אני יכולה להעיד על עצמי לא פעם ולא פעמיים חשבתי שאני בהריון היו לי כאבים .. תחושות מוזרות כאלו ומה לא אבל לבסוף הבנתי שאני לא בהריון .. מאחלת לך שאצלך זה לא המצב והלוואי ואצלך זה אמיתי
  • הי קודם כל מאחלת לך שהתחושות שלך נכונות ... אם קיבלת ב 11 אז את יכולה לעשות בדיקה רק ביום חמישי ככה ... יש נשים שמרגישות כבר שבוע לפני האיחור אבל כמו שנאמר התחושות מאוד דומות לפני המחזור ובתחילת הריון הסימן הכי בטוח זה איחור במחזור מאחלת לך איחור לתשעה חודשים עגולים ומשמחים ...
    תעדכני אותנו
  • תודה רבה
  • ברוכה הבאה קורין

• היי !!!

קודם נבהיר שהריון מדומה אמיתי הוא דבר מאוד נדיר ..
    נכון שרובנו כאן כולל אותי כל חודש מרגישות שאנחנו בהריון זה רק בגלל הרצון ולפעמים בגלל שבאמת אנחנו בהריון שאני מקווה שזה כך אצלך ..

הקטע עם התכווצות השרירים קרה לי היום בבוקר וישר חשבתי יוווו אולי זה הריון
    שתביני את הטימטום הביוץ שלי היה יום שבת ..חחח בקיצור כל עוד הווסת לא מגיעה תמיד יש סיכוי וגם אם לא אז מה יש עוד חודש ולפחות המצב בו את נמצאת גרם לך להבין שאת אכן מעוניינת בהריון נוסף ..

בהצלחה !!!

ותמשיכי לעדכן ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה