היום החזרה שנייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בקושי עצמתי עין היום ב'ה החזרה שנייה מקווה שזה הפעם ושהיו עוברים יפים כל מי שקוראת בבקשה תתפללו עליי הילה בת רחל
12 תגובות
עמוד 1
  • יאו הילה תודה שרשמת את השם ושם אימך - רציתי לבקש אבל לא היה לי נעים (מטעמי חיסיון) אני אדליק בשבילך היום נר יתפלל...

אמן אמן ואמן שזו הפעם שלך ותיקלטי להריון מהמם, משעמם וקליל ל-9 חודשים מלאים!!!
  • גם אני יתפלל בשבילך מאמיייי!! המון המון בהצלחה !!! מחזיקה מלא מלא מלא
  • מותק,
    המון המון המון בהצלחה!!!
    מחזיקה לך אצבעות
    תזכרי לחשוב חיובי ויהיה חיובי
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי שושה 5

יאו הילה תודה שרשמת את השם ושם אימך - רציתי לבקש אבל לא היה לי נעים (מטעמי חיסיון) אני אדליק בשבילך היום נר יתפלל...

אמן אמן ואמן שזו הפעם שלך ותיקלטי להריון מהמם, משעמם וקליל ל-9 חודשים מלאים!!!

תודה רבה שהקדוש ברוך הוא ישמח את כולם את ממש מחזקת אותי
  • נשמות טובות אני מתפללת בשביל כולכן כל אחת בשלב שלה שהקדוש ברוך הוא ישמח את כולכן וייתן לכולם פרי בטן בריא ושלם אמן
    מספיק שאתן מגיבות ותומכות יש לכם שכר שמים גבוה
  • בהצלחה ענקית היום מתוקהההה

מחזיקה אצבעות חזק חזק

אמה
  • שיהיה לך ממש בהצלחה
  • בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בהצלחה רבה!!
  • קצת באיחור ...