היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בגלל זה התפלאתי. אני יודעת גם שרופאים דתיים עובדים בשבת אם צריך. חשבתי אולי שזה לא מקרה של חיים ומוות ובגלל זה אסור לו
מותר, אבל כנראה שהיא הסתדרה יפה לבד אז לא היה צורך
כל עוד לא היה צורך - הוא יכול היה להמשיך בנסיעה לבית החולים [email protected]
img] פייס: ortal_hori
נראה לי שהוא שכח מה לעשות
שולי
שולי - גם אני לא הבנתי את הקטע הזה..... ואם הוא לא יכול לגעת/לעזור לאשה אז למה הוא נמצא על אמבולנס?
הוא היה הנהג, יש מצב שהכל קרה כל כך מהר שהוא בכלל לא הספיק. אין שום בעיה של נגיעה במצב רפואי, אם אני אלך ברחוב ומישהו יתמוטט אני לא אתן לו למות בכלל ש"אסור" לגעת בבן. בבלינסון יש הרבה רופאים דתיים והם בודקים את היולדות אחרי הלידה בלי בעיה.
רותי
מותר וחייב! בגמרא נדמה לי יש סיפור על חסיד שוטה שראה אישה ערומה נופלת ולא עזר לה. לא זוכרת במדויק אני יכולה לשאול את בעלי אם זה מעניין אותך