היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רשמתי את תהילה לקייטנה כי אני יהיה ממש אחרי לידה ויהיה לי קשה איתה בבית חוץ מזה היא תשתעמם כל היום בבית, אבל המצפון שלי מציק לי.. קודם כל זו פעם ראשונה שהיא תהיה במסגרת שהיא לא הגן שלה זאת אומרת מסגרת חדשה עם גננות חדשות וילדים חדשים וגם התינוק החדש בבית..אני מפחדת שתרגיש שנטשתי אותה בשביל לטפל בתינוק ולא תירצה ללכת לקייטנה למרות שאתמול שאלתי אותה אם היא רוצה ללכת והיא אמרה שכן אבל לדעתי לא ממש הבינה את המשמעות..
9 תגובות
עמוד 1
בהחלט מובן שזה קשה אבל לדעתי פעלת נכון. היא לא מכירה ולו ילד אחד שיהיה בקייטנה?
איך היה לה בתחילת השנה מבחינת הסתגלות?
גם הגדולה שלי תהיה השנה בפעם הראשונה בקייטנה אבל דאגתי שהיא תכיר 2 חברות וזה מנחם אותי שהיא תהיה במסגרת חדשה אבל לפחות עם קצת פנים מוכרות.
יהיה בסדר
תחילת שנה היא הייתה עם חברות אז היה לה קל אני מנסה לדאוג שיהיו איתה חברות..
אז תסבירי לה את המשמעות של העניין. תסבירי לה שזה גן חדש וגננות חדשות ואולי יהיו שם כמה חברות שהיא מכירה... ככה שהיא תרגיש שהיא קיבלה את ההחלטה...
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
בקיטנות האלה יש להם מלא פעילויות ודברים לא כמו בגן אני בטוחה שיהיה לה כיף
לנו יש קייטנה בתוך הגן אבל עם צוות אחר, איך זה אצלכם?
זה לא קייטנה של הגן?
גם אצלנו יש - צוות אחר אבל הילדים רובם מאותה מסגרת.
אין קייטנה בגן! זה בגן אחר אבל לפחות ספיר של גנית תהיה איתה אז יהיה לה קל יותר
היא ילידה שאוהבת גן , פעילויות , חברים חדשים. ז"א חברותית ??? אם כן אז נראה לי שהיא תהנה . נדב שלי יחסית לא כ"כ חברותי , לא כ"כ זורם ולוקח לו הרבה זמן להסתגל אז אני יודעת שעבורו קייטנה זה סוג של עונש
תראי, זה לא קל, אבל אני בטוחה שזה לטובתה
היא כמו נדב שלך.. אבל אין לי ברירה, היא ותינוק בבית זה לא הולך יחד בעיקר שישעמם לה כל היטם והיא גם תקנא אז לפחות חצי יום א**** לו ובערב כשבעלי יבוא אהיה איתה יותר זה עדיף מאשר שתשתעמם ולא אוכל לצאת איתה לשום מקום