עזרה- גמילה מארוחת לילה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות
    כבר גמלתי את ינאי מארוחת לילה כשהיה בן שנה.לילה אחד שהיה קשה אבל זהו..התרגל לאכול בקבוק חלום ב23:00 ובקבוק ב7 בבוקר וזהו...
    מאז פקדו אותו אי אלו וירוסים והיו תקופות שהוא הפסיק לאכול מוצק ורצה רק בקבוקים ואז הארוחות לא היו מסודרות (ממש קשה לשמור על שגרת מזון כשיש מחלה)
    באותם ימים נתנו לו בקבוק כל פעם כשביקשה כי מסכן הוא לא היה רוצה לאכול כל היום...וכך או כך...הגמילה נהרסה...ושוב יוצא כבר חודש שלם שבגיל שנה ו5 אני מתזזת סביבו עם בקבוק ב22:00 ובקבוק ב3 ובקבוק ב7 בבוקר...ברור שזה מהרגל..אני מחכה לחופש הגדול לגמול אותו כי אז אני בבית ולא צריכה לנסוע ללמד אחכ...ברור לי שהפעם זה יהיה קשה יותר..
    איך לעשות את זה???
    האם בבת אחת?
    האם לדלל בקבוק?
    להרגיל להציע מים במקום או שלא?
    האם להציע דיסה לפני השינה?איזו דיסה מומלצת?

בבקשה עזרה....אין לי לילות! אני מותשת ועכשיו סוף שנה ויש לחץ עצום בעבודה וקשה לי להתפקס...שלא נדבר על גאיה שהתרגלה לישון עם ידיים עם האוזניים כי לפני כל בקבוק הוא מנגן סרנדה

עזרההההההההה
10 תגובות
עמוד 1
  • אני מניחה שמילת המפתח זה "ה ת מ ד ה "!
    אם החלטת לעשות משהו - תתמידי ותתעקשי!

אני באופן אישי הייתי פשוט מציעה לו מים - זה מה יש!!
    זה בטוח ילווה בבכי/צרחות ומה לא... אבל רק אם תתמידי שזה מה יש לך להציע בשעה כזו בלילה... הוא יתרגל בסופו של דבר.

בהצלחה
  • אני כשזה מגיע לאוכל לא יכולה לשמוע גמילה. אני זורמת עם הילד.... כשיקום יקבל. לא נותנת בקבוקי חלום כי אני לא בעד לדחוף אוכל אבל אם קם - רוצה לאכול - נותנת.
    את יכולה לנסות תה במקום או מים אבל אם לא רוצה אני אופן אישי הייתי זורמת...

• גם אני אנטי שנת חלום....
    אני טוענת שילד שלא צריך לאכול בלילה - לא יקום בשביל לאכול....

מה שאני יכולה להמליץ - קודם כל - להוריד לחלוטין את האכלת החלום!
    להקפיד על ארוחת ערב טובה = לא לתת יותר מידי חטיפים אחה"צ ע"מ שיאכל ארוחת ערב מלאה ומשביעה.
    לומר לו אחה"צ ולפני השינה שאם הוא יקום בלילה הוא יקבל מים ולהתמיד בזה...
    אני יודעת שקשה, אני יודעת שכל המשק שקט ושומעים היטב כל בכי של כל ילד וזו פאדיחה, אבל אם נשבר לך - זו הדרך, תוך 3-4 לילות זה יעבור לו והוא יסתגל....
    לעשות את זה בחופש הגדול נשמע לי גאוני, מקסימום תחזרי לישון במהלך היום :-)

• קשה לי להמליץ לך מה הכי כדאי, כי מין הסתם את מכירה אותו הכי טוב, ואת יודעת מה יעבוד...
    באיזו דרך גמלת אותו בפעם הראשונה? דיללת, או הצעת מים..?
    מקסימום תנסי הכל, עד שזה יצליח... הכי חשוב שתתמידי.
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אם את יודעת שהוא אכל ארוחת ערב טובה ואין סיבה שיהיה רעב בלילה כן הייתי מתעקשת על מים בלבד באמצע הלילה.

לדעתי, בגיל כזה אין סיבה שיקומו לאכול בקבוק באמצע הלילה. אבל גם אם הוא ישתה מים הוא יכול להתעורר ולסיים בקבוקים... הקטנה שלי היתה קמה למים עד גיל שנתיים +. היית המסיימת ומבקשת שנמלא עוד. אבל לא 3 פעמים בלילה כמו שאת מספרת.

והכי חשובה ההתמדה! גם אם זה אומר כמה לילות קשים המלווים בבכי.

שיהיה המון בהצלחה
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• תודה
    הבעיה שלא תמיד הוא אוכל טוב בארוחת בערב...יש ימים שככה ויש ימים שאחרת...ואני לא יכולה לנהוג כל יום באופן אחר לפי כמות המזון שאכל....
    אם אני אזרום איתו הוא מסוגל לקום לי ככה עד גיל שנתיים גם והיו גם תקופות שכל שעתיים הוא התעורר ואז נשבר לי ולכן גמלתי!
    בגמילה הצעתי לו מים במקום..הוא פשוט צרח בהסטריה וניסה כל הזמן להכות אותי..בסוף לפנות בוקר נשבר ונרדם....אם אין ברירה אני אעשה את זה שוב...אוף איזה דביבון

• הוא לוקח מוצץ?
    לדעתי בגיל שלו גם אם הוא לא אכלן מדהים אז זה נשמע יותר כמו מציצה לשם הירדמות..
    החלב משביע יותר וככה קל לו יותר להרדם

• אני חושבת שזה קצת מוקדם .. וכן הייתי זורמת איתו
    אבל,
    את יותם גמלתי מאוד בקלות: הודעתי לו בערב שהוא בוגר ואין יותר בקבוק בלילה
    כשהוא קם וביקש אמרתי שאין יותר בקבוק בלילה.. ומקסימום נתתי מים
    אחרי 3 לילות הוא הפסיק לקום
  • אוקיי, כל אחד והגישה שלו
    לנו זה עבד אז עם החלום
    אגב גם מי שמציעה לתת מים ממשיכה בעצם לגרום לתינוק להיות תלוי במשהו...
    להחליף תלות בתלות...
    אני חושבת שלתת בקבוק בשעה מאוחרת כמו 23:00 ואחכ לאט לאט להקדים בהדרגה...אחרי כמה לילות ב22:30, אחכ להקדים ל22:00 עד שזה יתיישר עם שעת השינה שלו בשמונה..אבל הכל בהדרגה...
    אני מתחברת יותר לגישה הזו....סליחה על החפירה...נורא מלחיץ אותי הנושא הזה..אני שונאת שהוא בוכה מזה..קשה לי שאני לא יכולה בעצם להרגיע והוא נרדם מהבכי..וכך היה בגמילה הקודמת..קיוויתי שמישהי תציע איזה פתרון קסמים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה