אני חייבת להמליץ לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ספרתי לכן שהבוסית שלי הלוותה לי ספר "תזונת פעוטות", אז התחלתי ליישם מתכונים שאני קוראת בספר.

המלצה:
    בשבת הכנתי לנהוראי כריך מדהים שהוא טרף ברגע (כן, כן - כריך)
    לוקחים לחם פרוס טרי (עדיף קמח מלא), חותכים את הקשה מהצדדים וממלאים בכל מה שרוצים
    אני הכנתי גם בהמלצת הספר מחית עגבניה, אבוקדו, ביצה קשה וכף גבינה
    מרחתי לו בכריך וחתכתי בעזרת סכין לקוביות קטנות
    שמתי לו גם על מגש כיסא האוכל והוא הצליח לאכול בעצמו.

עוד משהו חשוב, בספר כתוב מגיל 9 חודשים צריך לאתגר את האוכל בשביל לחשוף את הילד למרקמים, טעמים ומאכלים שונים
    אז התחלתי גם לשים חסה קצוצה, פטרוזיליה ואפילו בצל באוכל שלו...
    זה יחסוך לכם ל"סנן" מהאוכל של הילדים בגיל מאוחר יותר כל מיני עשבי תיבול וכו'... שילדים בד"כ לא אוהבים.

בקיצוררררררר תנסו

11 תגובות
עמוד 1
  • הרגת אותי עם התמונות של האוכל שאת מכינה!!

את רוצה להיות אמא שלי?
    [/url
  • יאמר לזכות אבא

• אבל לפחות את מכינה דברים בריאים. לא הייתי חושבת על זה אפילו....

בעעעע
    [/url
  • זה גם היה תלוי באבא שלי... סיפור ארוך, בואי נגיד שהוא היה חולה והצטרך לאכול רק בריא
    אז התפריט בבית הוחלף לבריא (ומכוון שהוא אוהב מאוד לבשל, הכין דברים טעימים ובריאים)

ב"ה אנחנו כולנו בעקבותיו היום

• נשמע ממש מעולה, אבל לא הבנתי משהו... המחית ששמת בכריך זה הכל ביחד?? עגבניה+אבוקדו+גבינה+ביצה הכל ביחד? זה יוצא טעים???

היא אמנם עוד לא בת 9 חודשים אבל אני רוצה להתחיל לתת לה מזון אצבעות.. כמו שנתת לו ואני נורא מפחדת מלחם...

• כן אורטלי, שמתי לו הכל ביחד, אבל הוא בשלב שכבר ניסה וטעם הכל
    אם את חושבת שזה יהיה טו - מאצ' לאופק, תכיני לה ביצה ועגבניה או אבוקדו וגבינה... לאט לאט.
    לדעתי זה מאוד טעים, אני תמיד מסיימת את 3 הביסים האחרונים

• תודה מאמוש..

• זה בדיוק מה שאהבתי, כל הגיוונים האלה מקסימים!

בע"ה אמשיך לקרוא ואכתוב פה כל פעם דברים מעניינים חדשים

• תודה מותק

• כ מה שזה נכון!! לרז תמיד נתתי הכל!! חשפתי אותה לכל הטעמים, יודעות למה??
    כי אני דפוקה באוכל

• נופררררררי מתה עלייך תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה