תגידו שאלה - התלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה לדעתכן יותר חשוב?
    גן ברמה גבוהה אבל פחות חום ואהבה מצד הגננת (את זה דניאלה לא חסר לה ויכולה לקבל בבית מחברים ואני מאמינה שגם הגננת נותנת אבל פחות)
    או גן ברמה טיפה אבל קצת גבוה אבל עם יותר חום ואהבה כמו חממה?
    מה עדיף?
    לי אישית עדיפה הרמה שתיהיה רמה גבוהה מאוד שיביאו אותה מוכנה לגן חובה או אם תיאלץ להישאר שנה נוספת (מקווה שלא) לכיתה אלף מוכנה

14 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שאת עונה לעצמך ...... שאת מעדיפה רמה גבוהה מאשר חמימות..

לי אישית יותר חשוב בגיל הזה הרמה ולא החום
  • ברור שרמה עדיפה בגיל הזה כי הם הכי לומדים
    אבל גם חשוב שהגננת תדע להעביר את הרמה כמו שצריך בהתאם לילדים שבגן

• נכון לי אישית אבל מוכנה לשמוע לכאן או לכאן וסיבות כי אולי אשנה את דעתי כי סה"כ שלושת הגנים שקיבלתי בשבילה נאמר לי שהם מצויינים

• סליחה על בורות..מה זה "רמה גבוהה" של הגן?
    לא הגזמנתם קצת ? "להיות מוכנה לגן חובה"?
    כאילו..אלווו כולה גן חובה..לא דוקטורט בטכניון בחיפה

ואםשואלים אותי..לא ! לא צריכים לבוא לגן חובה "מוכנים"...צריכים ללמוד בגן חובה את הדברים שצריכים..כנ"ל לגבי בית ספר ! לא ! לא ריכים לבוא לכיתה א שילד יודע לקרוא ולכתוב שותף...כי זה נחמד בהתחלה..אבל יש לזה השלכות מאוד רציניות..

אני היתי הולכת לגן עם גננת חמה כי מה שלא יגידו לי, אני עדיין מעדיפה גננת שתלטף ילד ותחבק אם נפל, מגננת שתלמד אותו אינטגרלים
  • מרינה דניאלה שנה הבאה בגן שפתי שגם זה מתברר בתל אביב מחולק לפי רמות עכשוויות של הילד ככה הוסבר לי באיזור הקרוב לבית אין ברמה שלה נתנו לי שלושה מרוחקים שוב אני לא קובעת את השיבוץ אבל כן הייתי מעדיפה את הגן שליד רמות צהלה ממש בצפון העיר (עם הרמה הגבוה יותר) אבל שוב חוזרת מוכנה לשמוע אחרים

• מסכימה עם מרינה.
    אל תשכחי שילד קם בבוקר ומקבל חשק ללכת לגן הרבה בגלל הגננת.
    לילד לא חשוב איזה רמה הגן... (בהנחה שזה לא תת רמה... כן?)
    בגן הילדים לומדים מיומניות חברתיות ורגשיות שחשובות להתפתחות שלהם לא פחות (ואפילו יותר) מלדעת לקרוא ולכתוב
  • כן אבל שיש ילד עם בעית דיבור קלה כמו דניאלה שעומדת לעבור ניתוח הארכת חך ואחר כך צריכה לעבוד על דיבור מחדש? מה עדיף אז? עם מצב עדין איך הייתן אתן מתמודדות? מה היה חשוב,לכן?

• מכיוון ודניאלה צריכה הרבה עזרה והכוונה בתחום השפתי כן הייתי בוחרת בגן בו הגננת מקצועית יותר ומנוסה יותר.

שיהיה לכם בהצלחה בכל מה שתבחרו
  • אני חושבת שבגילאי הגן עדיף גננת חמה ואוהבת (כמובן כל עוד לא מדברים על גן תת רמה, אלא על גן טוב)
    ואולי דווקא בגלל שלילדה הולך להיות קושי הייתי מעדיפה גננת חמה שתעודד ותתמוך ותתן לה את הביטחון לנסות לדבר, לא להתבייש ולהיות רגישה למצבה.

אבל אני מאמינה שמה שתבחרי יהיה טוב בשבילה
    בכל זאת את אמא שלה ומכירה את הילדה הכי טוב ויודעת מה הכי טוב לה
  • תודה

• אני בכלל לא מבינה למה את מתעסקת עם זה כ"כ הרבה, זה הרי בכלל לא נתון לבחירתך, במחלקת החינוך בעירייה יחליטו באיזה גן היא תהיה, אז בשביל מה לך להתאכזב מהבחירה שלהם? מה שיהיה הוא שיהיה.
    בד"כ הצוותים בגנים מיוחדים חמים אוהבים ואוהדים.
    העיקר שהיא תתקדם ותצליח לסגור את הפער, זה אפשרי קודם כל ע"י סיפוק כל הצרכים הבסיסיים - בטחון, אהבה, אוכל, שתייה לאחר מכן מתחילים לעבוד איתם.

• עם קשר ובלי קשר אני מעדיפה חום ואהבה .
    אני מעדיפה שהצוות יהיה חם ואוהב גם עם זה ע"ח תכנים...
    כזאת אני
  • בדיוק מה שמרינה היקרה כתבה
  • אני מסכימה עם עינבר את כל הזמן מתעסקת בזה
    ובהחלט זה לא נתון להחלטה שלך כי השיבוץ נעשה ע"י העירייה את סתם לפי דעתי מתעסקת בזה ועושה לך מחשבות מיותרות .
    כן יש לדניאלה בעיה של דיבור והיא צריכה לעבור ניתוח את כל הזמן מזכירה את זה אולי תתני לה לגדול בשקט ולא להעמיס וללחוץ עליה כי עומס לא תורם לכלום !!
    תשאלי כל קלינאי /מרפאה בעיסוק /גננת /מטפל רגשי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה