סקר סטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חולה חולה חולה על התחת של אוריקי
    כשהוא הולך ערום רועדים לו השומנים בתחת ואני מתמוגגת....
    מאז שהוא התחיל ללכת אני רק מחכה להזדמנויות להפשיט אותו ולתת לו ללכת בחופשיות. והוא היה תינוק קציצולון. 55555
    אבל עכשיו הוא כבר גדול ואני לא מפשיטה אותו בגינה, אז אני נהנית רק כשאני עושה לו אמבטיה.

ואמילי רבע עוף, אין לה שומנים בכלל
10 תגובות
עמוד 1

• אוי כמה שאני חלמתי שלרז יהיו כפלים ברגליים

• וואי אני מ-ט-ו-ר-פ-תתתתתתתתתצ על הבשר הלבן והרך.....

• אני אוהבת שאריאל עירומה לגמרי או רק עם תחתונים ואני רודפת אחריה בכל הבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ממיס אותיייייייייייי איך שהיא רצה עם התלתלים שלה
  • אני חולהההה על החדודים...
    וגם על הכפלים בירכיים...

יש תמונות אפילו שיש לאמילי סנטר כפול...
    אני מתהההההההה
  • לי יש אצל שתיהן

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יווווווואווווו גם אנייייייייייייייייייייייייי!!!!!! אני חולה, מטורפת על הטוסיק העגול והרך
    ועל הפלקעס שלה!!! אנחנו קוראים בבית לטוסיק שלה "לחמניות מתוקות" יאמיייייייייייי!!!

• משוגעת על כל סנטימטר בגוף הקטן שלו

• אני קוראת לעידן אל יווני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה