וואו בנות מהרגע שגילתי שאני בהריון ועד היום....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה
    כל הזמן אני סביב רופאים , קופ"ח , בתי-חולים!!

9 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה
    למה אף אחת לא עונה לי???

• אין לי מוגש מה לענות לך.
    תרגישו טוב זה הכי חשוב
  • לסיון יש דוקטורט בזה
  • ב"ה

תודה רבה על האינפורמציה מיצי מיאו אני אפתח להן הודעה מיוחדת!

• לבת שלי היה חסימה בתעלות הדמע!
    לא סוף העולם, תעשי לו עיסויים בחלק הפנימי של העין, תלכי לרופא עיניים שיראה את זה.
    לבת שלי היה ועבר תודה לאל! זה מאוד נפוץ!!

• ב"ה

נופקי מה ז"א עיסויים? האם עבר לבת שלך לבד או שהייתה התערבות רפואית?
    אני צריכה להיות במעקב של רופא עיניים?

• אנחנו גם בהתחלה חשבנו שזה דלקת עיניים והיינו נותנים משחה וטיפות אנטיביטיקה וזה לא עזר!
    הלכנו לרופא עיניים שכבר רצה לקבוע לנו תור לניתוח רז היתה בת 7 חודשים כמעט והוא נתן לנו טיפות מיוחדות בנוסף לעיסויים שהוא הנחה אותנו איך לעשות, ותודה לאל תוך פחות מחודש העיניים הסתדרו לה - גיל 8 חודשים.
    תלכי לרופא עיניים שיסביר לך איך לעשות לו עיסויים.
    בעקרון בעיניים יש את הקצה שצמוד לאף נכון?
    אז שם יש בקצה הייתי עושה לה עיסויים, הילדה היתה צורחת כי זה מציק אבל בלי זה אני לא בטןחה שהיום היא היתה יכולה לראות משהו, העיניים שלה היו ממש סגורות מרוב הפרשות, היא היתה קמה בבוקר ולא יכולה לפתוח את העיניים

• אההה ןיש מגבונים מיוחדים לניקוי העיניים של דר פישר שמאוד מומלצים!! והם מיועדים לתינוקות ( יש כמה סוגים גם למבוגרים)
    לנו הם פחות התאימו, אבל הרופא עיניים ממש המליץ לנו עליהם!

• לא מבינה בזה, אבל מאחלת שיהיה טוב ויגמר בקרוב. אם את מניקה אז חלב אם עוזר לדלקת ואולי גם לזה יעזור.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה