סקר: כמה חברות אמיתיות וטובות יש לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במהלך השנים הכרתי המון חברות טובות (אבל לא בטוח שחברות אמיתיות) אבל גם התנתקתי מהמון חברות...
    יש לי נטייה לקרב אליי חברות שהן לא חברות אמיתיות, כאלו שדווקא מקנאות ולא מפרגנות ודווקא חברות שבאמת אהבו אותי ניתקתי איתן קשרים, לא ברור לי למה אני עושה את זה.

19 תגובות
עמוד 1
  • חברה אמיתית וטובה- יש לי רק אחת
    לפעמים היא כמו אחות בשבילי

אבל שילדתי- הקשר קצת התרופף...
    יש לי עוד אחת- אבל אנחנו לא כזה בקשר עכשיו- יותר כמו פינה חמה בלב

יש עוד אחד שתמיד שם בשבילי- בעלי
  • אין לי חברה כזאת... אני לא מאמינה בחברות.
    יש לי אחת שאיתה אני יכולה לזבל כמה שבא לי אבל זה לא זה ממש...
    וזה בסדר מבחינתי.
  • רוב החברות שלי הן חברות ל"כיף"- להפגש לצחוקים ולמפגשים שטחיים

יש לי חברה אחת טובה וקרובה- אנחנו חברות מכיתה ג'

אחותי

ובעלי

אלו האנשים הכי קרובים אליי
  • אחת.

אבל יש גם את אמא המושלמת שלי שמאז ומתמיד יודעת עליי הכל הכל הכל!
    ובתכלס, אין כמו אמא בעולם. מי כמוה ירצה לי טוב?

• חברה אחת אמיתית שבאמת תמיד שם לצידי
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• יש לי הרבה חברות קרובות יותר או קרובות פחות
    אבל הכי הכי טוב זה בעלי...

• גם אני רכשתי המון חברות עם השנים בכל מיני מקומות
    עם חלקן אני בקשר ממש טוב ועם חלקן פחות
    יש לי 2 חברות טובות כרגע, אחת מהן אמיתית ואנחנו חברות כ-10 שנים כבר.

• חברה אחת הכי קרובה, עוד כמה חברות שאנחנו בקשר כבר המון שנים.

וגם אצלי, החבר הכי הכי טוב זה בעלי
  • אין לי חברה טובה ,בעלי הוא החברה הכי הכי טובה....

• האמת?? פעם היו לי מלא
    עד שהחלטתי שנמאס לי מחברות זבלה, והתחלתי לנפנף מלא חברות שהבנתי שעושות לי יותר רע מטוב 

• 2 חברות טובות, אחת חברה שלי כבר 17 שנים והשניה 13
  • חברות טובות יש לי כמה אבל יותר בשביל הפאן.
    גיסתי (כן זה יכול להיות) חברתי הטובה ביותר שאותה אני משתפת בהכל ונותנת בה אמון.
  • בעלי חברה שלי

• יש לי חברה אחת מהתיכון, כמו אחות כבר 11 שנים, ועוד חברה טובה שאפשר לספר לה הכל, גם דברים לא נעימים והיא הכייייי מפרגנת בעולם. הכרנו בתחילת התואר לפני 5 שנים.

• לי יש 3 חברות ממש ממש טובות כמו אחיות..
    וכשאני צריכה עצה אני פונה לחברה שאני ממש מקבלת ממנה ואוהבת להשתפך בפניה,אם באלי לצאת לבלות זה עם חברה אחרת או סתם לפטפט ולהינות זה עם חברה שלישית..
    וברור שהן מחליפות תפקידים כל הזמן,הן שונות באופי אז עם כל אחת הקשר הוא שונה..זאת שרצינית ותמיד מייעצת אין מצב שתצא לבלות איתי ועם השובבה אין מצב לדבר שיחה יותר מ10 דקות..
    וואי חפרתי של החיים 
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • יש לי שתי חברות טובות מהעבודה, אנחנו בוורידים אחת של השניה - במיוחד עם זאת שאני חולקת משרד כבר יותר מ-5 שנים.. כולם צוחקים על רמת הרזולוציה של פרטים שאנחנו יודעות אחת על השנייה... (אני מכירה את השמות של האמהות של החברים של הילדים שלה, למשל

• חברה יש לי אחת שהיא באמתתת חברה הכי טובה.. היא מקסימה ודואגת באמת, מבינה אותי תמיד..
    הייתה לנו תקופה שלא נפגשנו איזה 3 חודשים ואז היא באה אליי לבית עם צמיד מדהים שהיא קנתה לי וסנדביץ' טעים מארומה.. היא פשוט מלאך אני ממש ממש אוהבת אותה

• יש לי שלוש חברות מהיסודי. כבר 15 שנה אנחנו ביחד!!! אחת מהן, זאת שהכי, הכי קרובה אלי, עזבה לקנדה לפני כמה שנים. אבל אנחנו עדיין בקשר צמוד, מדברות בסקייפ, היא באה לביקור של שבועיים ולא זזנו אחת מהשניה. ואפילו היינו ביחד בהריון (בלי לתכנן כמובן).
    היו לי עוד כמה חברות שחשבתי שהן ממש קרובות. לצערי, אחרי הלידה גיליתי את פרצופן האמיתי.

• מניסיון עגום אין לי חברה טובה טובה חברת נפש!!! כנראה גם לא תהיה.
    יש לי חברה טובה שהיא השכנה שלי אבל זה רק אם אני יוצרת קשר.

בעלי חבר טוב שלי גם

עדיין לפתוח את הלב ב - 100% אין סיכוי לאף אחד.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה