חישוב ביוץ עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תמיד הייתי בורה בכל הנושא של חישוב ימי המחזור והביוץ. אני רוצה להיכנס להיריון וצריכה עזרה בחישוב ימי הביוץ.
    אני מקבלת מחזור סדיר כל 3 לחודש. המחזור בד"כ נמשך 4 ימים. החודש קיבלתי אתמול ה- 3.6.12 אז מתי ימי הביוץ? תודה על המענה.
    שיהיה לכולן בהצלחה.
12 תגובות
עמוד 1
  • יש לך מחשבון ביץ בצד...אם את מקבלת בדיוק ב 3 לכל חודש, אז אורך המחזור הוא 30 יום. הביוץ אמור להיות 14 יום לפני המחזור הבא כלומר: ב 19.6 תתחילי לעבוד

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה רבה.
    שיהיה בהצלחה לכולן .......
    אשוב ואעדכן בחודש הבא. אגב, קראתי קצת ואתן קבוצה ממש מגובשת שממש תומכות אחת בשניה. מעורר השתאות היכולת להכיל......
  • גם את מוזמנת להצטרף. בתקווה לעבור לפורום השכן......

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • שיהיה בהצלחה יקירה
  • היי, באותו נושא -
    אתן יודעות אם יש סימנים כלשהם שיכולים להעיד על ביוץ בלי המקלון או חום השחר?
  • כמובן שיש סימנים .. צריך לדעת איך לזהות אותם פשוט..

יש סימן שזה הפרשות ההפרשה ניראת חלבון של ביצה שקופה ונימתחת ..
    יש גם כמו דקירות בצדדים איפה שהשחלות
    זה ממה שאני יודעת על עצמי ...
    מחכה בסבלנות ... :-)

• וריח?
  • לגבי ריח אני לא חושבת ...

מחכה בסבלנות ... :-)

• בלי ריח -כמו חלבון ביצה
  • ממ מוזר, יש לי כל פעם שבוע בערך אחרי שהמחזור מסתיים ריח של זרע..
    בערך זה יום - יומים ועובר. אני מרגישה שמי שעומד לידי יכול להריח את זה למרות שבעלי אומר שאני דמיינת..
    אתן אומרות שאין לזה קשר לביוץ נכון?
  • את האמת אצלי זה לא ככה אולי זה שונה בין אישה לאישה ...
    אצלי יש הפרשות שנראות כך אבל אין ריח לפעמים שיש פיטרייה אז יש הפרשות שנראות מאוד דומות עם ריח ..
  • בהתחלה חשבתי שזו פטריה אבל הרופאה אמרה שאין לי כלום..
    חוצמיזה, זה רק יום, יומים לא כל הזמן.. מוזר!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה