סקר: האם אתן מסתירות או מדגישות את ההריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מסתירות לא בכוונה של לשמור בסוד - בטן של חודש שישית והלאה קשה להסתיר
12 תגובות
עמוד 1
  • אני סה"כ שבוע 13 אז אין לי כ"כ מה להראות\להסתיר.
    בטן עוד לא יצאה וכשתצא אז היא בטח תראה כמו כרס ולא כמו בטן הריון[לפחות בהתחלה].
    אני מניחה שבחודשים מתקדמים יותר, אני אלבש חולצות צמודות[כמו שאני רגילה] ולא אסתיר.
    אני חושבת שהריון זה דווקא דבר יפה.

חוצמזה, אני לא אוהבת בגדים רחבים. חושבת שזה פשוט לא יפה.

• לא יצאתי עם מודעה בראש חוצות שנאי בהריון
    מי שידע ידע
    מי ששאל- קיבל תשובה
    מי שחפר- סתמתי לו את הפה...

בעבודה דברתי חופשי- כי אחת חזרה מחופשת לידה והשניה- התייעצתי איתה לפעמים
    בלימודים- לא אמרתי שאני בהריון- מי שראתה- ראתה

לא לבשתי בגדים במיוחד כדי להבליט

• לא מסתירה.. טוב כבר אי אפשר חחח
    עד שבוע -12 לא ״ פירסמתי״ אבל אחרי השקיפות
    הייתי הריונית גאה

• לא מסתירה כלום! מתלבשת כמו שאני רגילה, חולצות צמודות מי שרואה שיהנה מי ששואל אני לא מכחישה אבל גם לא הולכת עם שלט שאני בהריון, ולא מנהלת על זה שיחות חולין..
    מי שכבר שואל ושם לב רני עונה בנימוס שאני בהריון, מי שלא שם לב שיהנה גם הוא.

• לא מבליטה ולא מסתירה
    עונה כששואלים
    אבל בוחרת למי לספר יותר ולמי פחות
    ולא סובלת כשנוגעים לי בבטן!!!

• אני מאלה שלא אוהבת להצהיר למרות שזה מאוד קשה לי
    מעדיפה להסתיר.
    דוגלת במשפט: אין הברכה שרויה, אלא על הדבר הסמוי מהעין.

וכמובן חמסות שום בצל 5 5 5

• שבוע 9 ובטן שלי כמו חודש חמישי . אוכלת בטירוף בגלל טעם לא טוב בפה ומשמינה אוףףףףףףףףף. רק ההורים שלי יודעים. אבל כולם שואלים ויודעים ואני מכחישה. נמאס לללייייי
  • מתלבשת איך שבא באותו היום, לפעמים החולצה צמודה ולפעמים לא ואנשים בעבודה בכל זאת כל יום זורקים איזו הערה . קצת מעצבן שיותר מדי מסתכלים לי על הבטן אבל אני ל איכולה לעצור את כולם.
  • אני גם לא מסתירה ולא מדגישה לובשת בגדים שנוח לי בהם ומי שרואה שיהנה ומי שלא עוד יותר טוב לממרות שכבר אי אפשר לפספס

• אני לא מסתירה אבל אני ממש מתפדחת שאני בקושי בחודש רביעי ויש לי בטן של איזה חודש שישי שביעי (הריון שלישי שלי)

• לא הסתרתי בכלל
    במיוחד לא את הציצי ההריוני
  • תלוי איזה הריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה