טוב הגיע הזמן..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לספר שאני בהריון........היום הייתי בשקיפות...הרופא אמר שעדיין לא ברור לו אם בן או בת...אומר שלא רואים בבירור..זו בת....אני מקווה שעבסקירה יתברר כבן...יש לי שתי בנות מקסימות וגם אם לא אז ברוכה הבאה ב"ה..לשלישית..העייפות השתלטה עלייאבל חוץ אני מרגישה טוב...אתם יודעות לפני הרבה חברות אחרות...
28 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה המון המון בהצלחה
  • בשעה טובה!!!

המשך הריון קל ותקין ומשעמם!!!

רותי
  • מזל טוב!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מזל טוב ובשעה טובה
    שיעבור בקלות ובשעמום

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • בשעה טובה
    שיעבור בקלות
  • מזל טוב

• מזל טוב
  • שיהיה בשעה טובה!!!!!!!!

• בשעה טובה

• בשעה טובה!!!!
    שיהיה קל ותקין
  • מזל טוב
  • מזל טובבב
  • יאאאאאאאאאאאאאאא איזה מרגש ואיזה כייף מזל טוב!!!!!!!!

אולי תהיי כמוני
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • בשעה טובה המשך קל תקין ארוך ומשעממם

המסנג'ר שלי: [email protected]

• המון מזל טוב

• בשעה טובה
  • מזל טוב מאמי
  • איזה כיף
    בשעה טובה
    שיהיה קל ותקין
  • איזה כיף!
    המון מזל טוב!
    שיהיה קל ומשעמם!
  • תודה מתוקות...מילנה אני שבוע 12 ואת הבדיקה עשיתי אצל ד"ר גוהר..אלוף......מווה שטעה בקשר לבת חח

• בשעה טובה

המשך היריון קליל ונעים
  • בשעה טובה, המשך הריון קל, תקין ומהנה
  • מזל טוב, שיהיה קל ומשעמם
  • בשעה טובה ומוצלחת! תקין, עגול ומרגשששש...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• מזל טובבבבבבב

• אךךךךךךך אין על הרופא הזה!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • המון המון מזל טוב

• מילנה כן ד"ר אלוף...אז הלוואי ונהניה אותו הדבר..גם אצלי הוא פגע בשתי השקיפויות הקודמות...בנות...
    ואולי יטעה הפעם כמו שטעה אצלך...........וזה בן ב"ה...חח אשכרה בונוס...........
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה