היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחחחחחח לא יודעת....... יש לך משהו של ליעד בבית? תשתמשי בשלו
אני ערה ובדיוק כמוך מחפשת פיתרון לזה !!! מה הקשר שנזכרתי להצטנן באמצע הקיץ !##@
תודה שהתייחסת מאמי, הרגשתי כבר שאני מנהלת דו שיח עם עצמי חח
יוו אני לא ההזויה היחידה שהצטננה באמצע הקיץ?? חח נראה לי שזה מהמזגנים.. אבל זה משגע אותי כי מהפה אני גם ככה לא נושמת משהו ועכשיו שהאף סתום אני ממש במצוקה
יש לך אוטריוין בבית? אם לא אדים חמים עוזרים, בזמן מקלחת בחדר סגור או עם הראש מעל קערה עם מים רותחים ומגבת מעל הראש והקערה כמו אוהל.
קרן תודה מדהימה..!! אני אעשה את זה עכשיוווו אני כל כך עייפה :( יש לי אוטריווין אבל אני פוחדת לקחת
זה בסדר להשתמש באוטריוין פעם ב... ולפי המינון שרשום. לא להשתמש כל יום, זה לא טוב וממכר.
חח וואי זה אחד המעצבנים!!! וכולי דומעת ונוזלת בעעעע
תשתו הרבה מים. זה יעשה את הנזלת פחות צמיגית ויקל על גודש עתידי.
אפשר להשתמש באוטריון, חד פעמי זה לא עושה כלום מים עם מלח ולהשפריץ לאף עם מזרק חד"פ להריח בצל (עלי לא עובד) לפעמים מסטיק מנטה עוזר