תגידו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה קורה בפורום שלנו שחוץ מחסויות הריוניות יש עוד כאלה שפותחות כמה חשבונות??????
    עוד מישהי מקשרת עם כמה דברים שקרו לאחרונה?!
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
16 תגובות
עמוד 1

• הה? לא הבנתי למה את מתכוונת...

• קרן תנסי להבין למה התכוונתי דווקא נראה לי תביני..
    מעדיפה לא להביך..

• את מדברת על ההודעה על ההסרת שיער עם המכשיר ההוא? אם כן, אני מסכימה איתך שבקי הזאת עושה פרסומת. הרבה פעמים אנשים חושבים שכולנו פה נשים הורמונליות טיפשות שאפשר לעבוד עליהן.

• משום מה נראה לי שהכוונה היא אליי.
    אז כן, יש לי משתמש נוסף- וזה לא אמור להביך אותי.
    אני באמת צריכה את התמיכה והעצות- ופה אני מקבלת את זה.

נראה לי שרוב הבנות פה יודעות מה שם המשתמש השני שלי ואין לי בעיה עם זה.
    הסיבה שלי ׳להתחבא׳ מאחורי המשתמש הזה היא בגלל בן הזוג שלי, שיודע מה שם המשתמש המקורי שלי פה וקורא לפעמים...
  • הקטע של החסויות הריוניות, זה משחק כזה של ניחושים תנחשו מי נכנסה להריון.
    אחכ הן מגלות מי הן. זה משחק כזה שהיה פה המון זמן.

ויש כאלה שפותחות משתמש בשביל להעלות נושא שהן לא רוצות שידעו מי הן
    או מתביישות או משהו, כדי שלא יזהו. וזה דיי נדיר.

אין קשר בין השניים.
  • ויצאתי מה זה מטומטמת אם הכוונה היא לא אליי חחח
  • כן מאמי..חח דיברתי גם על זה..ואם את זוכרת היתה מישהי שפתחה חשבון וניסתה לשכנע אותנו לשלוח מעטפות עם שקלים לכל מיני כתובות ואז פתחה עוד חשבונות שזה כאילו נשים שאמרו שזה עובד..
    אבל התכוונתי גם לזה שיש גם מתוכינו שיש להם כמה חשבונות=כמה כינויים שהם בעצם מישהי אחת...שמצי לב לזה ואני בטוחה בזה עקבתי אחרי זה הרבה זמן כי זה פשוט היה נראה לי מוזר..מה את אומרת?!
    ודווקא נראה לי שתביני דוגמא אחת
  • מה רבו הכוונה היא באמת לא אליך ותיהיי בטוחה שאם הייתי חושבת שזאת את לא הייתי מעיזה בסיטואציה שלך לכתוב אתזה בגלוי..ולא ידעתי שיש לך עוד שם משתמש
    סתם חשבתי על זה בתור אתגר כזה לראות גם את ההריוניות וגם סתם כאלה שפותחות כמה חשבונות..
    ואגב עליתי על זה כי הם בחיים לא יגיבו לעצמם בשום שם משתמש ולהיפך..
    סתם עניין אותי לא יותר
  • ושוב מצטערת אם זה היה נשמע אישי,זה ממש לא...סתם שיתפתי...
  • אהההההה אז זה מפרסמים שונים שבאים לפה פותחים שם משתמש
    ומפרסמים. זה לא אותו אחד (יש כמה שחוזרים כל כמה זמן, זה את רואה לפי מה מפרסמים) ובטח לא בנות מהפורום חחח
  • אין לך מה להצטער, זה לגמרי בסדר

ואת צודקת לגמרי חח אני אף פעם לא אגיב לעצמי על השרשור שלי מהמשתמש השני, זה בערך כמו לדבר עם עצמי לא? חחח
  • חחחח
  • מה רבים..יפה הבנת..
    תיראי באמת יש מצבים שבנות פותחות משתמש חדש כי יש להם שאלה מביכה וזה לגיטימי..
    פשוט יצא לי הרבה פעמים שלא בכוונה לקשר..
    חח וזה חוץ מהמפרסמים שיש כאלה מצחיקים כמו עם זאת שהיתה לפני כמה ימים קדחההההה בהודעות..
  • נשמה את יכולה בבקשה לגשת בפרטי (מייל [email protected]) ולהסביר לי את הכוונה שלך
    כי אני פשוט לא מצליחה להבין ואם זה מפריע לכן אני רוצה לדעת על מה מדובר

• גם אני לא הבנתי כל כך במה מדובר??
    אני פתחתי עוד משתמש חסוי כשרציתי למתוח אתכן על ההריון

• אני מרגישה מטומטמת...
    אני אף פעם לא מצליחה לנחש מי החסויות,
    אני לא יודעת מי זאת מה רבים.... (השם השני שלה)
    ואני מכירה פה את הבנות דיי טוב...

איזו פיתה אני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה