עדכון קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אחרי כמה ימים של סבל נוראי, הגעתי אתמול (שוב) למיון נשים. העובר בסדר, אבל אני שוב העליתי תפקודי כבד.
    אחרי אינפוזיה ותרופות, שוחררנו הביתה בלילה, עם 3 ימי מנוחה והוראה למעקב צמוד אחרי התפקודי כבד.
    אני מרגישה סמרטוט, חצי בנאדם...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
16 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב ותנוחי הרבה

מקווה שלא תצטרכי לחזור לאישפוז לפחות ב 16 שבועות הקרובים

• יוווווווו מאמי תרגישי טוב ומקווה שלא תצרכי להתאשפז
  • ואי איזה סרט
    תרגישי טוב ושיעבור המשך קל
  • תרגישי טוב!!!!

]
    ]

• לנוח לנוח לנוח לנוח!!!!!!!!!
    תשמרי על עצמך מאמי
  • תרגישי טוב,
    אולי תוציאי שמירת הריון ותנוחי בבית?
    את חייבת לדאוג לעצמך

• החלמה מהירה !!
  • תרגישי טוב

• רק בריאות

• החלמה מהירה והמון המון בריאות
    מאחלת לך שלא תגיעי לאישפוז ושהשבועות הקרובים יעברו בקלות

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה