זה נראה לכן הגיוני??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מבינות איזה ערב עברתי אתמול..

כתבתי לכן אתמול שאמילי נודניקית בבוקר ואחה"צ ונראה לי שהיא מוציאה שיניים, אבל מה שנראה לי מוזר זה שבמשפחתון היא מקסימה ומשחקת כאילו כלום.
    כמה בנות הגיבו לי שבמשפחתון יש גירויים וילדים אחרים וכו' וזה נשמע לי הגיוני, אבל....

אתמול באנו הביתה אחה"צ (החוצה החלטתי מראש שאני לא יוצאת, אני לא יכולה להחזיק אותה כל הזמן על הידיים), היא שיחקה יפה אולי רבע שעה, ואז התחילה לקטר.
    למרות שאכלה יחסית לא מזמן נתתי לה קצת לאכול, החלפתי טיטול, וידאתי קודם בגן שהיא לא עייפה ולא צריכה לישון ופשוט לא הבנתי למה הילדה לא מפסיקה לקטר.
    אבל זה עוד היה כלום....

מהר מאוד הקיטורים הפכו לבכי, הבכי הפך לצרחות, דמעות, הפנים האדימו...
    כלום לא עזר, לא ידיים, לא שירים, משחקים, כלום....

הכנסתי לאמבטיה כי זה בד"כ מרגיע, אז לא!!!!!
    צרחות אימים גם באמבטיה!!
    אני בעצמי כמעט התחלתי לבכות!!!!!

תגידו לי, מישהי יכולה להסביר לי מה יש לי\לבית שלנו\ לכל מקום שהוא לא המשפחתון??

אני מחכה בפחד לאחה"צ, במקום להינות מזמן איכות עם הבובה שלי אני לא רוצה להגיע לזה.. כי היא שוב תצרח
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמוש,
    יכול להיות שמשהו מציק לה? לדעתך אלו לא שיניים?
    אולי הבטן? איך היציאות שלה?

אם זה ינחם אותך, גם נהוראי בוכה המון בזמן האחרון ורוצה רק ידיים
    בדיוק אתמול ממש בכיתי לבעלול על זה.

שולחת לכן ים חיבוקים

• שירה, אני כמעט בטוחה שאלה שיניים..
    אבל איך הגיוני שבמשפחתון היא מקסימה ומדהימה ומשחקת וכו
    ורק בבית היא ככה???
  • מאמי לדעתי זה כי בבית יש לה את האדם שהיא מרגישה הכי חופשייה איתו - אמא..
    במשפחתון היא עם תינוקות ואנשים אחרים מועסקת נונסטופ.. וכשהיא מגיעה לבית ורואה את אמא היא יודעת שיש למי לבכות על הכאבים..
    זו דעתי, גם ליעד מתנהג ככה.. כשהוא אצל אמא שלי הוא מלאךךך.. כשהוא בבית הוא בנדיט חח

• מאמוש,
    קודם כל תזכרי שזאת תקופה שתעבור

• היה כה סיוט במשך כמה ימים טובים יצאו התחתונות
    ועכשיו חזרנו לאותו סיפור ואני רואה תעליונות

סבלנות יהיה בסדר ....יפתי

• אני מניחה שזה יעבור בקרוב....

הזמנתי מנשא של ארגו...

שיגיע כבר! אז אני אעשה איתה טיול בחוץ אחה"צ והיא לא תבכה
  • גם תמרי לפעמים אחה"צ נהייתי מכשושה קטנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה