בדיקת הריון ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , נכון שסיכמנו שאני אחכה לאיחור אבל אני פשוט לא עומדת בסקרנות !!!
    היא מקננת בי כל רגע ביום ואני מחפשת בכל דבר קטן שקורא לי הסבר או סיבה אז השאלה החדשה שלי היא כזו ...
    מחזור אחרון 11.5 בדרך כלל 30 ימים ( אם כי לא סדיר לפעמים 29 ולפעמים 32 ). קיימנו יחסים בין ה 20-24/5 .
    לפי תחושות בלבד אני חושבת שהביוץ היה ב 25/5 האם מוקדם מדי לבצע בדיקה ביתית ?
    מה ההנחיות הכי נכונות לביצוע בדיקה ביתית - נאמר לי שרק בבוקר עם השתן הראשון ושמומלץ לא לשתות הרבה ע"מ שהשתן יהיה מרוכז יותר. האם זה נכון ? האם יש הנחיות נוספות שיכולות להעלות את רמת הדיוק של הבדיקה ?
7 תגובות
עמוד 1
  • רמת הדיוק של הבדיקה תעלה ככל שעושים אותה אחרי האיחור, אם את חושבת שהביוץ שלך היה ב25/5 עוד לא עברו אפילו שבועיים, אז חבל על הבדיקה, חבל על העצבים, הייתי ממליצה לחכות עד יום ראשון הבא לפחות (קל להגיד, קשה לבצע), אני בכלל נגד בדיקות ביתיות, הכי אמין בדיקת דם!

רותי
  • היי קורין

מבינה אותך לחלוטין לפעמים הסקרנות שלנו יכולה לשגע אותנו

אבל מוקדם מידי לדעתי חבל שאת תעשי בדיקה והיא לא תיהיה ממש מדוייקת ואת תיתאכזבי סתם
    באמת שבישבילך אני אומרת .. בכול התהליך הזה של כניסה להריון צריך סבלנות ..
    אני מציעה לך לחכות עוד קצת ..

שיהיה בהצלחה
  • הבדיקה אמינה בד"כ כ-3 ימים לפני האיחור במחזור
    אני מאווווווד ממליצה לך לחכות לפחות לאיחור... בכל אופן שיהיה בהצלחה!

• אני אומרת לפחות עד יום חמישי .... בהצלחה
  • תחכי, עכשיו זה לא אמין

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מי שאני שאגיד אני בודקת בד"כ שבוע לפני ומתאכזבת כמובן חחח
    הפעם אני הבטחתי לחכות לאיחור נראה לי הכי בטוח וזו המלצתי אלייך

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• תחכי לאיחור כמו שבנות אמרו -הרופא שלי אומר שלפחות שבוע של איחור עד 10 ימים .למה סתם להתאכזב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה