מה עושים עם סימילאק?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש דואגת!!
    לא לתת יותר סמילאק?? לעבור למטרנה? מה לעשות?

12 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי שזה כזהההה נורא...
    אחרת זה כבר היה בחדשות.

אני בכל מקרה ממשיכה לתת
  • גם אני ממשיכה בינתיים. יש לי גם עוד איזה 3 קופסאות סגורות.

• לא מזיז לי. סימילאק הכי טובים. בכל חברה יכולות להיות פאשלות. אני ממשיכה לתת סימילאק. לאוריאל נתתי וגם נטלי רק על סימילאק

• על מה מדובר? אני לא שמעתי כלום!!!

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • שמישהי תסביר.............

קרה משהו?
    לא מעודכנת...

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • אני קראתי אתמול בפייס שמישהי מצאה חתיכות קטנות של פלסטיק בתוך הקופסא של הסימילאק.
    זה לא הגיע לתקשורת ואין הוראה להורדה מהמדפים, אז לדעתי זה בסדר.

אם אתן חברות במאמאזון בפייס, זה כתוב שם

• אמא'לה...

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • נופר, בסופר פארם ממש נחמדים ומחליפים גם ללא קבלה אבל הם נותנים לא לפי מחיר מלא אלא לפי מחיר מבצע שהיה, נגיד אם היה ב- 65 ש"ח זה מה שייתנו לך

לדעתי אין כמו מטרנה אקסטרה קר.... אני לא אוהבת סימילאק ומזל שאופי שלי לא סובלת את זה.... לא סתם מטרנה קיים כ"כ הרבה שנים , אמנם הוא לא זול אבל הוא מעולה!!!!!

• רוצות לשמוע קטע?? כשהייתי תינוקת אכלתי סימילאק

• אמאל'הההההההההההההההה מה יש לסימילאק????????

• מצאו חתיכוות פלסטיק בקופסא
    אני ממשיכה להשתמש.
    גם לדעתי פאק חד פעמי.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה