היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום לא יכלתי כבר והלכתי לבריאות האישה ולמזלי הכל תקין ובסדר.
שלחו אותי הביתה ליומיים לנוח ואמרו לי להרים רגליים הרבה...
סמסתי למנהל שלי שאני לא אגיע היום בסוף...
ומה הוא אומר לי.... "אבל נתנו לך חופש מחלה??"
מה זה אבל...? מה?!?!?! מה היחס הזה? שתבינו הוא רק מטרטר אותי בעבודה לכי תביאי לי .... לכי לכי לכי ותעשי והוא יכול בעצמו לעשות אבל לא!!! הוא חייב שאני אעשה הכל לבד!!
ואני שותקת ועושה מה שמוטל עליי כי הורידו אותי בחצי משרה והדבר האחרון שאני צריכה שישלחו אותי הביתה.
אז עניתי לו בתגובה שנתנו לי יומיים חופש מחלה אבל מחר אני אגיע ושיגיד תודה!!!!!
חצוף שכמוהו!!!! [/url
24 תגובות
עמוד 1
מה?!?!
אני אישית באה להרוג אותך אם את לא מנצלת את הימים שנתנו לך...
חצוף!!!
באמת חצוף!!!!!!
זכותך לקחת מחלה אם את לא מרגישה טוב!!! מי שואל אותו בכלל?????
איזה ימים? אני יודעת שיש לי 40 שעות של הבדיקות של ההריון.
אבל נראה לי אין לי כבר ימי מחלה אני לא בטוחה כל כך [/url
תסתכלי בתלוש האחרון כמה היו לך
במקומך לוקחת את 2 ימי המחלה שנתנו לך
איך רואים בתלוש? אני לא רואה...
לאורה... הלוואי... אבל אשכרה שמים עליי עין חזק בעבודה.
חמישי שעבר לקחתי חופש כי סבא שלי נפטר... רציתי ללכת להלוויה אבל בגלל ההריון שלי אסרו עליי להכנס לבית העלמין...
וזה כאילו נראה לו שאני לא נמצאת הרבה.
שתבינו... אם אני באה בשבע וחצי עד 2 זה לא טוב לו...
ואם אני באה עד שלוש טוב לו לזמן מה אבל אז הוא לא מרוצה ודורש שאני אשאר עד ארבע!! מה ארבע?!?!??! הורדתם אותי לחצי משרה ואתה דורש פתאום שאני אשאר יותר?
אני מסדרת את סדר היום שלי לפי שעות העבודה שלי!! זה מעצבן כל כך!! [/url
יש לי 6 ימי מחלה?!?!?! אז מה הבעיה שלוווווווווווווווו????????
את רוצה להגיד לי שיש לי פאקינג 14 ימי חופש?!?!?! [/url
זה באמת בעיה עם המנהלי עבודה האלה... אני אישית מתפללת כבר להיות עצמאית ולא להיות תלויה באף 1 שעושה טובה שמביא לי חופש מחלה או כל דבר אחר... כאילו שזה לא מגיע לנו בכלל... [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
לא יודעת כמה ימי חופש יש לך... לא כתבת לי פירוט
חחחח ג'ן!!
הבנתי ממך לפי הפירוט שנתתי לך.
בשורה האחרונה אמרת שיש לי 6 ימי מחלה
ואני רואה שיש לי גם בשורה האחרונה בימי החופש 14!! אז אני מבינה שזה 14 ימי חופש!!
מה הבעיה שלו?! מההההההההההה? [/url
מימלנד תודה על הטיפ!!
נעשה את זה ביום חמישי אחרי הניקיונות [/url
זה שיש לך לא אומר שהם רוצים שתנצלי.
אבל הם כמובן יכולים לקפוץ
ג'ני - את חשבת שכר? ניתן יהיה להיעזר בך בעתיד?
לורה
המעבידים עובדים בשיטת "המצליח" הוא לא מודיע לך על הזכויות ולא יאמר לך שאת יכולה לנצל ימי חופש/מחלה אלא אם את אומרת לו או שטוב ליבו נשפך ממנו....
לא בטוח שמה שרשום אצלך זה בימים, תבררי במשאבי אנוש שלכם, אצלי למשל זה רשום בתלוש בשעות "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אשכולית...
זה תלוש חדש חחחח זה רשום מתחת לכותרת של ההיעדרויות [/url
שלי, אני פעם ראשונה נתקלת שזה רשום בשעות, כמו שאשכולית אומרת..
בכל מקרה, בתלוש שלי זה רשום בערך כמו אצלך וזה בימים..