סקר: מרוצות ממקום העבודה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני די מרוצה כי נוח לי שם, אני רגילה ומכירה את העבודה.

אבל כבר קשה לי להתמודד עם המנהל.... אני יושבת מדברת איתו שיוריד ממני בעיקר את העבודה הפיזית.

אבל הוא ממשיך וממשיך.... כשמסביב בינתיים האנשים מתחשבים וכל הזמן מציעים לי עזרה.

בע"ה בשלב מאוחר יותר אני אכן מעוניינת להתפטר וללכת לעבוד בעמותות או משהו כזה....
    [/url
6 תגובות
עמוד 1
  • בעבודה שלי יש יתרון אחד - היא קרובה לבית.
    השאר אני ממש לא מרוצה
    אני מקבלת שכר מאד נמוך, ועובדת ממש מתחת להכשרה שלי
    אבל בסביבה אין מקומות אחרים אז לוקחים מה שיש
  • בגדול, מרוצה, משרד קטן ומשפחתי.

חוץ מהשכר שיש לי- שלא כזה מספיק לפרנס משפחה עם ילד קטן
    הבעיה שאני לא רוצה לבקש העלאה בגלל דברים כאלו אלא כי באמת שמגיע לי- אני עובדת שם יותר משנה וחצי ועדיין עם אותו שכר

אני מחכה לסיים התמחות עוד חודשיים וחצי ואז לבקש
  • ליבי,
    ניסית לחפש באתרים של עבודה כמו אולג'ובס ושות'...?

אני מצאתי שם את העבודה האחרונה שלי וגם זו שלפניה...

• אני בדיוק על פרשת דרכים.
    מצאתי עבודה בתחום שלי, דקה מהבית.
    המשכורת לא משהו אבל בגלל הקרבה לבית התפשרתי...

אחרי חודש עבודה בלבד אני מבינה שאני רוצה גם להינות מהעבודה ומוכנה להתפשר על המרחק בשביל זה
  • אביטל אני גרה בחור של החור. קשה כאן למצוא עבודה.
    כל הזמן אני מחפשת
  • להגיד שאני מרוצה במאה אחוז אני לא אגיד כי אז אני אשקר.
    יש לי בעיות כאן אבל לפחות אני יכולה לעשות מה שאני רוצה כי אני 9 שנים פה והוא לא מסתדר בלי כי כל הדברים המשרדיים, תוכנת הנה"ח , יבוא ועוד רק אני יודעת פה בחברה - רק רק ורק!!!
    אבל... אין כל כך הערכה והתחשבות שהמון נטל נופל על כתפיי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה