פשוט רע לי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מועקה קשה על הלב..
    אני לא מרגישה שאני מצליחה להתאפס ובא עוד משהו וגומר אותי!
    אין לי כוח לחיות לנשום אין לי אנרגיה ואין לי חיוך על הפנים!

רק אתמול שסיון באה אליי והיה ממש כיף חזרתי טיפה לעצמי

נמאס לי!

8 תגובות
עמוד 1
  • מה קרה מאמי?
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בובי מה קרה?
  • זה כבר לא אנושי!
    בעלי כבר אין לי כוח לדבר עליו חוסר יוזמה ברמה הכי בסיסית שיש!
    העבודה - לא מפסיקים להעמיס עליי במשימות יש לי חשק לקום וללכת ולא לחזור.
    ואגמי עם כמה שהיא ילדה מהממת וטובה היא פשוט הפכה ליצור קטן שרק בוכה לא משנה מה אני עושה היא בוכה מתלוננת זה הופך לסדר יום כזה:
    5:30- השכמה, החלפת טיטול האכל ומשחקים עד שבע ורבע שיוצאים מהבית ולמה משחקים כי אם אני רוצה להתארגן היא בוכה אם אני מצחצחת שיניים היא בוכה אז הכל נעשה איתה בקיצור סיוט
    7:15 - יוצאים מהבית היא רק בוכה עד שמגיעים לגן, ואז בגן נרגעת עד שאני הולכת.
    אוספת אותה אחר הצהריים ואז מהרגע שנכנסה לאוטו היא רק בוכה אבל בכי שלא עוזר אם אני מדברת זה רק להרים לשבת לשחק להושיב אותה
    אני לא מספיקה לעשות כלום אני אפילו לא זוכה לכוס מים עד שבע וחצי שהיא הולכת לישון

אין לי אנרגיות!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הבכי מוכר לי מנטלי, העבודה מוכרת לי מאיפה שאני עובדת ובעלי למזל עושה משהו כי אני מדברת והוא מקשיב ומחליט לעשות 20% מזה וזה כבר יותר טוב מ-0%

תחזיקי מעמד

• בובי.
    לגבי הבעל - אין מה לעשות רוב הגברים כאלו. (אני אומרת הכי שווה להיות לסבית
  • אוי מאמי... מבינה לליבך כ"כ
    אני מחזקת אותך ושולחת לך ים חיבוקים

• מכירה את זה מקרוב את כל המרתון הזה ושאין לך זמן לעשות כלום גם לא בשביל עצמך אבל עם הזמן הם גודלים ומעסיקים את עצמם וגם את לומדת עם הזמן לתמרן את הדברים ולעשות דברים גם שהם בין הרגלים ושמים להם טלויזיה עם אין ברירה אבל זה מציק אני יודעת גם עכשיו יש תקופה כזאת לכפיר שהוא נודניק כל היום בין הרגלים שלי לא נותן לי לעשות כלום.
    אומנם לא בוכה כל הזמן אבל בהחלט מתבכיין ומילל ונמצא כל הזמן בין הרגלים כמו זנב.
    וגם בעלי חוזר כל יום מאוחר מהעבודה ככה שאני כל יום אחרי יום עבודה מלא מתרוצצת למשמרת שניה בבית עם הילד זה קשה מאוד .
    אבל גם את זה נעבור תלכי לישון מוקדם ככה יהיו לך כוחות ליום הבא.
    ותנסי לבקש עזרה גם עם זה ליומיים בשבוע מהחמה או מהאמא.
    יהיה בסדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה