איזה בוס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה חוסר אנושיות מאז שחזרתי לעבודה הוא פשוט סימן אותי ימחשמו ואפילו עם המצב שלי שאמא שלי נפטרה אפילו לא אמר שום השתתפות בצערי. יום אחד מלא אחרו ודווקא אני נפלתי עליו כשהגעתי והחתמתי כרטיס וכעס עליי למה אני מאחרת ואמרתי שיש לי בעייה אישית והוא אמר תעדכני את המנהלת מחלקה וכל דבר קטן הוא מסתכל עליי
10 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מזמינה שיחה איתו ומסבירה לו מה את עוברת בחיים וכמה העבודה חשובה לך ושאת פשוט מתקיימת מימנה . ולאחר מיכן מדברת גם עם המנהלת מחלקה ומנסה למצוא פיתרון אפילו להשאר פעם בשבוע להשלים שעות או יום שישי פעם בחודש ..

• לא מעניין אותי להשלים שעות וביום שישי אין אף אחד אצלינו לא אכפת לי שיורידו לי שעות אבל ככה להתנהג המנהלת מחלקה יודעת ומבינה אבל הוא תמיד מעיר לה למה אני לא בסדר מאחרת וכו ואם אני אתפוס איתו שיחה אישית אני יעורר את המתים והוא יתחיל לבדוק תיקים שאני מטפלת ויימצא סיבות זה לא טוב וזה לא טוב והוא יודע שאמא שלי נפטרה סתם הוא מתעלם כי הוא כזה וגם להישאר יותר מאוחר אין מצב בגלל שאין לי עזרה

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • למה שלא תנסי לחפש מקום עבודה אחר, תוך כדי שאת עובדת שם? זה מאוד לא נעים להגיע לעבודה באווירה כזאת כל בוקר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • תאמת לא בא לי לחפש כי אין לי זמן לרעיונות ופה כבר מכירים אותי וכו ומקום חדש בכלל אני לא אוכל לאחר ולצאת מוקדם וכל יום ששקד או יהב חולים אני פשוט עושה שמיניות באוויר ויעירו לי מחסירה וזו רק התחילה עד שלא תהיה לי ברירה ולא יעיפו אותי אני לא מחפשת

המסנג'ר שלי: [email protected]

• מאמי תמיד שווה להמשיך לשלוח קורות חיים לעוד מקומות, יכול להיות שתמצאי משרה שמתאימה לך בשעות ואולי דווקא שם יהיה בוס מבין יותר?
    סה"כ אין לך מה להפסיד, מקסימום לא יתאים לך מה שתמצאי...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • את מדברת במקרה על הבוס שלי ???
    כי הבוס שלי בדיוק כזה.

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אחלה רעיון הדסוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה