מי רוצה לקנות זופרן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    בהריונות שלי סבלתי מבחילות קשות ביותר והדבר היחיד שעזר לי ושמר על השפיות שלי היה כדורי זופרן נגד בחילות. פתאום נזכרתי שנשארו לי כמה חבילות שסתם שוכבות במגרה, בזמן שהן יכולות להציל אמא אחרת שסובלת כמו שאני סבלתי.....מדובר בכדורים חזקים מאוד שבארץ ניתנות רק לחולי סרטן או בבית חולים נגד בחילה. הכדורים בטוחים לנטילה בהריון אבל מאוד יקרים, לכן לא מפרגנים אותם להריוניות בארצנו....בארהב לדוגמה, כל אחת יכולה לקבל אותם- אצלנו רק בבית חולים....כך שהחבילות אצלי ממש מבוזבזות.
    מי שסובלת מבחילות קשות, כבר יודעת מה זה זופרן ממילא
    מישהי רוצה לקנות?
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום וברכה,
    האם עדיין יש לך את כדורי הזופרן,
    אני ממש ממש סובלת!!!
    אם כן האם תוכלי ליצור עימי קשר?

אלף תודות,
    יעל
  • הלכתי לרופאה השבוע והיא רשמה לי 3 חבילות.אני גם בשבוע 6 סובלת מבחילות קשות.10 כדןרים עלו לי 30 שקלים בכללית
  • מוזר לי לשמוע שעושים בעיות.כי הרופאה דווקא המליצה לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה