אני חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בחודש רביעי שבוע 15, קיבלתי טלפון עכשיו ממכון גנטי בדיקות דם שבעלי עשה, נמצא כי הוא נשא טיי זקס (אבא שלו נשא), בתל השומר אפשר לעשות רק בימי שלישי בדיקת דם לטיי זקס לנשים בהיריון, אני בלחץ היסטרי
    אני בוכה כל היום אני נורא מפחדת
    בעלי ממוצא אשכנזי ואני עירקי טוניסאי
    אני לא רוצה לאבד אותה...מה זה אומר אם ובמידה גם לי יש?מה הלאה?מה אני לא אוכל להביא ילדים?
6 תגובות
עמוד 1
  • תירגעי נשמה.

הכל בסדר!!

לאנשים ממוצא אשכנזי יש הרבה דברים לכו תמיד להם נותנים יותר בדיקות.

אני לא מבינה למה בדקו את בעלך ולא אותך קודם? בעיקרון צריך לבדוק את האישה קודם ובמידה והיא נמצאת נשאית של משהו מזמנים גם את הבעל
    [/url
  • קודם כל תרגעי, הלחץ בטח לא מועיל

גם אם את תמצאי נשאית, בכלל לא בטוח שהעוברית חולה במחלה, זה רק 50 אחוז

אני מבינה לחלוטין את הלחץ, אבל את חייבת לנסות להרגע ולהיות אופטימית. רוב הסיכויים שאת בכלל לא נשאית (מחלה שלא אופינית למוצא שלך) וגם אם כן- יש סיכוי טוב שהמחלה לא תתבטא אצל העוברית

הסטטיסטיקה לטובתך!
  • תנשמי עמוק.
    הסיכוי שאת נשאית הוא 1 ל-..
    ובמידה וגם את נשאית, יש לעובר סיכוי של 1 ל-4 להיות חולה.
    דבר ראשון- תעברי את הבדיקה בעצמך. לא נשאית- מעולה.
    כן נשאית- גם לא סוף העולם- תעברי מי שפיר, תבדקי שהעובר שלך לא חולה (ורוב הסיכויים שהוא לא חולה בכל מקרה - לא לשכוח!).
    ובהריונות הבאים, אפשר לעשות גם סיסי שלייה, בשבוע מוקדם יותר, או הפרייה חוץ גופית שבה יבררו את העוברים הבריאים בלבד.

תזכרי שהסטטיסטיקה היא לטובתך!

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים שלא תמצאי בשום מקום אחר.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • לטאי זקס צריך שני הורים, זו מחלה גנטית שקיימת אצל אשכנזים
    ובשנים האחרונות בודקים גם מרוקאים
    לפי המוצא שלך אין לך מה לדאוג
    אלו לא עדות שיודעות כנשאות הגן
    תתקשרי לרופא נשים שלך ותבררי איתו
    הוא ירגיע אותך
  • סליחה שאני נדחפת...אבל מה זה טיי זקס?

• העתקתי את זה מויקיפדיה..
    מקווה שזה ירגיע אותך!! בהצלחה!