היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם אתן זוכרות את השיתוף שלי משבוע שעבר- ברוך השם עבר לי הדכדוך.. כנראה שכל ההורמונים שלא היו לי בהריון (בעלי אומר שאני ההריונית הכי לא הורמונלית שהוא מכיר
9 תגובות
עמוד 1
את מניקה? אם כן, אז טבעי שתרגישי רעב... אני הייתי לוקחת חתיכה קטנה מכל דבר (אמרה זאת שיש לה עוד 10 ק"ג להוריד, כן?
כן, אני מניקה הנקה מלאה.. אבל בואי נגיד שהרעב הוא לא לירקות ולאוכל באופן כללי אלא למתוקים
אין מה לעשות...ככה זה בהתחלה. תישני כל עוד הוא מאפשר לך...
האמת שחוץ ממה שכתבתי אין לי מה לייעץ לך, כי אני בעצמי תקועה עם המשקל...
אז בואי נקווה שיש לך יותר כוח רצון משלי
אז קדימה- מבצע חזרה למשקל
קל יותר להגיד מלעשות, הא?..
כן... אני אמרתי לעצמי שאיך שעוברים 8 שבועות מהלידה אני נכנסת בראבק של הזומבה וחדר כושר ומה לא...
אבל המציאות היא אחרת, גם כשהייתי בחופשת לידה ולא עבדתי הגעתי לערב עם הלשון בחוץ, וגם בימים הנדירים שבעלי חוזר הביתה בשעה סבירה, אני מעדיפה להתכרבל איתו על הספה מול איזו תכנית טלויזיה מטומטמת...
אבל - אני מסתכלת על עצמי במראה ונגעלת
אני מבינה אותך ממש! הגוף כבר כאילו לא שלך
אבל לך יש עוד תקופת חסד. נשארו לך רק 3 ק"ג ואת רק שבועיים אחרי לידה..
את עוד בקלות יכולה לרדת אותם בלי להתאמץ
מה שעושים זה דבר פשוט...חחחח...פשוט. קונים לאורחים דברים שאת ממש לא אוהבת. למשל אני לא אוהבת בייגלה וקרמבו ושוקולד מריר עוגות הבית ועוגיות מסויימות קנויות אז ככה יוצא שאין לך מה נשנש. ולמלא את הבית באוכל בריא וטעים. בהצלחה