שאלת מתנות סוף שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב עולה השאלה אני בטוחה שכבר דנו בזה
    בגן שלנו אין וועד והגננת אמרה שלא צריך ומסתדרים בלי ומן הסתם אין מי שייאסוף כסף עבור מתנות השאלה האם לקנות בנפרד גם לסייעת וגם לגננת וגם לגננת המחליפה וגם לסייעת המחליפה נראה לי יותר מידי ואם אני אפנה לחלק מההורים שאני רואה בבוקר עוד יפילו עליי לקנות ממש יש לי זמן
8 תגובות
עמוד 1
  • אין יותר מידי אפשרויות...

או שתזמי ותקחי בחשבון שיש מצב גדול שזה "יפול" עלייך

או שתקני את מתנות צנועות ונחמדות. תחליטי שאת משקיעה לדוגמא 30 ש"ח לכל אחת...

או שתתייעצי עם אחת מהאימהות בגן (אם יש לך חברה שם אז בכלל טוב), שנראה לך שהיא מאלה שמגדילות ראש ומלאות מוטיבציה, תקחו את זה על עצמכן. כך "הנטל" יתחלק...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תבקשי מהגננת שתעביר לך את רשימת המיילים של ההורים, תכתבי מכתב לכולם, תבררי מה רוצים לעשות ותפעלי בהתאם...

• הצחקת אותי מיילים אם זה היה מיילים זה לא היה בעייה בכלל לכתוב לכולם אבל מיילים זה לא דבר שקיים אצלינו וגם לגננת לא ממש נראה לי שיש ואני לא אתחיל להתקשר הורה הורה 35 ילדים ובבוקר שקד מגיעה דיי ראושנה עם פתיחת הגן אז ככה שאני רואה אולי שלושה אמהות
    אני אנסה לשאול מחר את מי שאני רואה מה דעתם אבל עוד שאלה לקנות גם לצוות המחליף? ומה אפשר למצוא בסכום צנוע של 30 ש"ח לדוגמא

המסנג'ר שלי: [email protected]

• תבדקי בללין או בכל חנות בסגנון
    לפעמים יש להם ערכת מיני מוצרים ב30 ש"ח...

אולי גם בסופרפארם

עם ברכה נחמדה - לא צריך יותר מזה

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני חושבת שאפשר לקנות ספל קפה יפה
    לשים שוקולדים ולצרף ברכה/ציור של הילד
    לעטוף הכל בצלופן - ושלום על ישראל
  • חודש הספר העברי מתחיל ממש היום!
    אולי ספר טוב לחופש?
    בסטימצקי יש 4 ספרים במאה, בצומת ספרים משהו דומה.

• הרעיון של שילגי בהחלט שווה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה