היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי לכולן! בשבועות האחרונים בעיקר קראתי את ההתכתבויות והשכלתי... :) היום החלטתי גם להרשם. בשעה טובה החלטנו שהגיע הזמן! כבר מספר שנים אני נוטלת גלולות ורוצה להפסיק כבר בשבוע הקרוב. השאלה שלי היא האם צריך לתת זמן כדי להפחית את השפעת הגלולות ( אם יש כזאת בכלל...)? אשמח לכל עצה ועזרה :)
7 תגובות
עמוד 1
אומרים שאין צורך. תבדקי עם הרופא שלך וברוכה הבאה, לשהות קצצרה
הי מאיוש אני חושבת שאין צורך,אם כי יש רופאים שאומרים שהגוף צריך להתנקות בערך חצי שנה. יש גם בנות שנקלטות ישר אחרי סיום נטילת הגלולות בחודש הראשון והכל בסדר. בהצלחה שיהיה
ברוכה הבאה .. אני הפסקתי עם הגלולות ובאותו חודש נקלטתי בטעות ..אבל בכל זאת עדיף תמיד להתייעץ עם רופא וגם לקחת חומצה פולית בהצלחה!!!
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
עוד פעם אצל כל אחת זה אחרת ,אני נקלטתי לאחר 4 מחזורים לאחר שהפסקתי את גלולות ,חלק מהרופאים לא מאמינים בניקוי גוף ,יש חברה שנקלטה תוך חודש (היא שתתה גלולות במשך 10 שנים).אז שיהיה בהצלחה וברוכה הבאה.אגב לאחיינית שלי גם קוראים מאי.
תודה על העזרה בנות! חומצה פולית כבר התחלתי לקחת לפני חודשיים בערך, נראה לי פשוט נתחיל לנסות . אגב, מה לגבי הבדיקות הגנטיות? באיזה שלב כדאי לעשות אותן? בכל אופן, יש לי תחושה שעד אז אבלה כאן הרבה...
ברוכה הבאה .... למיטב ידיעתי אין צורך להמתין תקבלי ווסת ותתחילו בעבודה כשבועיים אחרי רק קחי בחשבון שלפעמים לוקח זמן לגוף להתאפס עם כל נושא הביוץ אז ברוגע ושלווה