היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנוווווווווווות................ הכל טוב, מחר ב"ה הנסיכי בן 3 חודשים, לא ייאמן איך הזמן טס (כבר מתגעגעת להריון ) מתכוננת נפשית ורגשית לחופש הגדול............... ויאללה קפה לפני החופש
גבס לא בא לי לעשות שם וכונניות ??? יקר מדי נראה לי
עוד רעיונות??
לא כ"כ הבנתי מה את צריכה שיהיה שם....
בכל אופן, אולי תעדכני את הסרגל? את בשבוע 53 כבר
מחקתי את הסרגל
אני רוצה ממש כמו בגן : פינת מרפאה / פינה של מטבח / פינה של משחקי קופסא/ פינה של שולחן יצירה ועוד.... בקיצור לעשות סדר בבלאגן ויש לי חלל פתוח, אני צריכה רעיון איך להפריד בין הפינות (ולא משהו יקר)
יאלה בואי יום שלישי למפגש
איזה מפגש??!
יום שלישי בערב בשעה 2000 בעזריאלי
אני באה קצת יותר מאוחר ...
אני יודיע לך (למרות שאני מתעצלת לעזריאלי )
אפשר אולי שידת מגרות שתפריד,וככה תרוויחי גם מקומות איחסון!
שלום שלום
אפשר להדביק על הקירות טפטים בצבעים וגוונים שונים, ובכך בעצם ליצור את ההפרדה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
שלום שלום לך, יופי שבאת לבקר
שבוע 53
אפשר עם קוליסות כאלה... תחפשי בגוגל קוליסה ותראי תמונה...את יכולה לרפד את הקוליסה עם בדים או בריסטולים צבעוניים