שאלה נואשת. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף. אברמי חזר לבכות בשעת ההשכבה. הוא בוכה בכי מקטר, לא שמפריע לו משהו. הוא שבע, רחוץ, לא צמא. עייף, אבל לא יותר מדי- הולך לישון ב6.30.

מה אפשר לעשות???

כל יום אותו סיפור: אוכל, אמבטיה, פיז'מה, סיפור, שרים שיר, קוראים שמע ישראל ואומרים לילה טוב.
    ואז הוא מבקש עוד סיפור, ועוד שיר, ועוד סיפור, ועוד, ועוד, ועוד...... וכשמגיע הרגע שאני אומרת "די",(בד"כ אחרי 2-3 סיפורים לפי השעון והסבלנות שלי), הוא פורץ בבכי מר ולא מסכים ללכת לישון.

הוא במיטת תינוק ולא יוצא עצמאית כרגע (למזלי)

אז מה עושים?????? אני משתגעת! לקרוא לו סיפורים עד שנרדם?? לשיר איתו עד צאת הנשמה? או עלות השחר- הקרוב מבין השניים?

11 תגובות
עמוד 1
  • 18:30 זה נראה לי ממש מוקדם.. השמש עוד לא שקעה....

• אולי הוא התחיל לפחד? חלם חלום רע או קישר משהו שלישי לשינה? אולי בגלל זה הוא בוכה...

• מיטלי, ניסינו לאחר את השעה. אותו סיפור

• אולי תנסי בכל זאת... תשאלי על מפלצת שאולי הוא ראה, או חלום רע שחלם, או אולי האם הוא מפחד כשאמא הולכת... בשאלות כי לבד הוא לא יספר הבנתי...
    לצערי זה הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו. אולי בנות אחרות, יותר מנובות, ידעו לענות לך...

• בעקרון מה שהוא עושה לך זה בדיקת גבולות,
    הוא הצליח להוציא ממך 2-3 סיפורים יותר(!) והוא בודק כמה עוד אפשר להוציא ממך
    לא רק סיפורים כל דבר שתוציאי יהיה טוב
  • מאוד מסכימה עם מיצי- עבדתי המון עם ילדים בגיל הזה וזה נשמע ממש כמו בדיקת גבולות. את מחליטה מראש מה את רוצה שיהיה, מודיעה לו כמובן ועומדת בזה. את יכולה להזכיר לו שאחרי השיר ושמע ישראל הולכים לישון כדי שיהיה מוכן לזה.
    גם אם הוא בוכה או מקטר תהיי חזקה וזה ישתפר...
    לא הייתי מציעה להכניס לו רעיונות לראש של פחדים וכד'...

בהצלחה!

לירון
  • הייי

מסכימה עם העניין של בדיקת גבולות.... אצלי עוזר מאוד כן לגשת לקטנה שלי:

לאחר שהקצבתי סיפור או שיר או שתיים וזהו ! הדבר הבא שעשיתי אם בכתה זה לגשת (בכל זאת לבדוק שהכל תקין) לומר עכשיו הולכים לישון לתת נשיקה אם צריך ולהשכיב חזרה - לא יותר מחמש שניות שבאים לתת חיזוק קטן רגשי ולהדגיש שעכשיו הולכים לישון. לפעמים דרושים שלוש ארבע פעמים כאלה ולפעמים הרבה יותר אבל זה ממש עזר לי בתחילת הדרך של שינה מסודרת.

בלי קשר, חייבת לציין שזה עוזר כאשר אין דברים אחרים שכנראה מפריעים.
    כמו למשל, במקרה באותו יום ראה פחות את אמא וקצת יותר מתגעגע, או שמשהו מציק לו... בעיה בגיל הזה שהם לא יכולים להסביר אבל לאחר שפותרים את בעיית הגבולות קל יותר להבחין בין זו לשאר..

המון בהצלחה!
  • מיצי

• נעמונת שלי בת שנתיים ו- 3,אז זה די דומה

• מאמי זה מה שנועם שלי היה עושה כשהיה קטן הדבר היחיד שהוא רוצה זה אותך
    מה שאני עשיתי זה פשוט הסברתי לו לפני ההשכבה (שאצלי היא ב-19:30 20:00 מאז ומתמיד לפני זה פשוט מוקדם מידי) שכרגע עולים לישון והסברתי לו שהוא יכול לבחור סיפור אחד ואז שמע ישראל ולישון, כמובן שגם אחרי שהבהרתי לפני הוא בכה אחרי אז פשוט לקחתי כיסא וישבתי בכניסה לחדר והסברתי לו שאין לו מה לדאוג אמא פה עד שהוא ירדם אבל בלי שום סיפור. בפעם הראשונה, שנייה וגם השלישית הוא בכה אבל אחרי זה הוא הבין שאני לא בורחת לשום מקום ושאני שם ופשוט נרדם!
    מה שכן מתוקה הכי חשוב זה כשהוא בוכה לא לדבר איתו כי אז הוא יבכה יותר חזק אלא פשוט להתקרב אליו להגיד לו שעכשיו לילה ועכשיו ישנים להניח לו את הראש על המיטה וזהו לחזור לכיסא....
    מה שכן אני חייבת לציין שזה עובד פלאים שמעתי את זה ממישהי ואחרי 3 לילות הילד התחיל להירדם לבד ובלי בכי או קיטורים!
    בהצלחה
  • תודה בננות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה