היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קנינו עכשיו בביג בייבי חברת אינפינטי ב 250 שח. מה שהיה חשוב לי שכשמוצאים את המגש אז עדיין יש "מעקה"
אני לא קניתי ב 600, עלה לי קרוב ל 300. כנראה בחנות שקנית זה יקר. לא משנה..בכל מקרה חשוב כפי שאמרת המגש וגם מצבי ישיבה כי בהתחלה את לא יכולה להושיב ב 90 מעלות .עד שהתינוק יודע לשבת לבד.
שיהיה מגש גדול ונשלף שאפשר יהיה לקפל אותו יש כאלו שכיוון הגובה חשוב להן (לי יצא להשתמש בכיוון גובה רק פעמיים) שהריפוד יהיה נשלף (או אם הכסא בלי ריפוד גם טוב)
את שלנו קנינו במוצצים ב 300 ש"ח - מעולה
לי יש כיסא אוכל של ליטף- זה שאפשר להשכיב אותו על הצד והוא הופך לנדנדה כזו עם הגה. זה היה הכיסא היחיד שרציתי למרות שהוא לא מתקפל ותופס יחסית הרבה שטח. הסיבה: בגלל שהוא הכי חזק שיש בעולם!!! לאמא שלי יש את אותו הכיסא מאז שאחותי (בת 23) נולדה. עברו עליו עוד חמישה ילדים אחר כך, מלא אורחים ועכשיו גם נכדים והוא עדיין יציב וחזק מאוד. אני יודעת שיש אותו בשילב ב-390 ש"ח.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
הי גם לייש את הכיסא של ליטף הוא חזק ומעולה! ויש לו גם טאפשרות של נדנדהעם הגה בצד והצד הישיני שולחן קטן לצבוע יצירות וכו' ממש חזק ואיכותי