סקר מי יות בררן....בררנית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות אופק דין...
11 תגובות
עמוד 1
  • זה משתנה כל הזמן, הטעם שלהן משתנה, הנכונות לטעום דברים חדשים.....

• תלוי בהקשר למה...
    לכל אחת מהן יש בררנות בתחומים שונים

• נראה לי שהכוונה לאוכל...

רום אופיר הרבה יותר בררנית באוכל. אפילו פיצה היא לא אוכלת
  • אביגיל אצלי הכי בררנית.
    גם במגוון וגם בכמות. היא לא אוכלת כמעט בשרי.
    ולא אוהבת לטעום דברים חדשים.
    בעצם היא בכלל לא אוכלת כלום (מחינת כמות)
    מיכל כשמציעים לה משהו חדש היא קודם כל תטעם.
    אחר כך תגיד שהיא לא רוצה.
  • בואי נסכם בכך שאני מתגעגעת לתקופה ששקד אכל אוכל טחון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • הקטנה בררנית, אבל לפעמים היא מפתיעה אותי

• הגדול ... אפילו לא מוכן לטעום .
    יאיר מוכן לטעום כמעט הכל . כשאני אוכלת משהו הרדרים שלו מופעלים והוא ישר קורא בקול :" לטעום !!!!!" כפרה עליו
  • אצלי שתיהן בררניות מאוד, כל מה שהגדולה לא אוכלת הקטנה כן אוכלת ולהפך, חוץ מפסטה אין משהו ששתיהן אוכלות
  • ליאן לגמרי בררנית היא לא מוכנה לטעום דברים חדשים.. ואדיר הנסיך הזה כל מה שאני מציעה לו הוא טועם5555

]
    ]
  • אצלנו אף אחד לא בררן
  • באוכל- שילה ברררן, ממש לא מסכים לטעום כל דבר,
    ואפילו לפעמים לא מסכים שמשהו יהיה לידו בשולחן כי הריח לא נעים לו..
    אבל הודיה מפצה על זה בבגדים..
    ה' ישמור, מה שהארון שלה עובר כל בוקר!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה