הכוונה חשובה שאני צריכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שומעת על נשים שעברו שתי הזרעות באותו סבב משמע הזרעה אחת ולמחרת או אחרי יומיים עוד הזרעה , דיברתי עם אמא שלי , אותי היא הביאה בעזרת הזרעה וסיפרה שאפילו אצלה היו שלושה הזרעות , יום כן יום לא, ברור שאמרתי לה בתגובה שמה שהיה לפני שלושים שנה לא נהוג היום..... אני מטופלת בסורוקה , מישהי מטופלת שם או באיזור הדרום בכלל שהרופא שלה כן עושה הזרעות פעמיים באותו סיבוב?
    בבקשה עצות ועזרה!! אצלי הרופא מבצע רק הזרעה אחת!! ששאלתי את האחות לגבי יותר באותו חודש היא אמרה שאצלהם לא נהוג
    להמשך טיפולכן...... חחחח
12 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    את לא יכולה לבדוק עם הרופא אם זה אפשרי מבחינתו?
    אני הייתי מטופלת דרך הקופת חולים ושם לא היתה בעיה עם הזרעות כפולות, אני יודעת שבדר״כ הרופאים ממליצים, אבל אני מאזור המרכז אז ככה שאין לי דרך לעזור לך.
    אולי תפני למרפאת פוריות באזור שלך? תבדקי עם האחיות שם אם זה נהוג.
    בהצלחה
  • אני אף פעם לא עשיתי הזרעה כפולה ואת האמת אני לא כל כך מבינה מה החשיבות שלה,
    הרי את מקבלת אוביטרל שמתזמן לך את הביוץ.. ובסמוך לאוביטרל מתבצעת ההזרעה.
    הביצית מחכה לזרע בסה"כ 24 שעות, אז אם תעשי עוד הזרעה אחרי יומיים או אחרי שלוש הביצית כבר לא תהיה שם..
    זה מה שההגיון הפשוט שלי אומר, יכול להיות שאני טועה, הרי יש רופאים שעובדים בשיטה הזו..
    לי נראה בכל אופן שהזרעה אחת מספיקה..
    בכל אופן אם את מתעקשת , תתעקשי גם בפני הרופא..
    בהצלחה
  • היי מי הרופא שלך?
  • היי אני מטופלת בברזילי אומנם ושם אני לא מכירה את המושג הזרעה כפולה...
    בהצלחה!!!
  • היי זוהר בקשר לתיזמון הביוץ- לפי מה שאני יודעת האוביטרל מתזמן ביוץ 24-36 מרגע ההזרקה.
    יש לי חברה שמקבלת מחזור 16 ימים אחרי האוביטרל שזה אומר שהיא מבביצת בערך 36-48 שעות אחרי האוביטרל, בכל זאת זה לא מדע מדויק
    ובנוסף הביצית שורדת בערך 24 שעות אז כך שהחזרה כפולה בעצם מגדילה את הסיכויים
  • תודה בנות עדיין אם יש מישהי שמכירה אפילו לא מנסיון אישי רופא\ה מהדרום שכן מבצע בשיטה הזאת אשמח לתגובות
    בהצלחה לכולנו
  • אני מטופלת בירושלים...והרופא שלי עושה הזרעה כפולה באותו הסבב
    לדעתי יש כאן הגיון - כי הזרע שורד עד 3 ימים.
    עשיתי הזרעה ביום ב' בבוקר, באותו היום קלחתי אוביטרל וביום ד' עשיתי עוד הזרעה
    עכשיו אני בהמתנה
  • אביבי אי אפשר לבייץ אחרי האוביטרל, זה לא משנה כמה זמן אחרי אחרי האוביטרל חברה שלך מקבלת מחזור..
    ביוץ בלי התערבות תרופתית הוא 24 שעות, האוביטרל מאריך אותו עד 36 שעות, אחרי זה הביצית נספגת..
    אם שתי ההזרעות בטווח ה-36 שעות אז אני מניחה שיש בזה יתרון, אבל אם הוא אחרי כמובן שלא.
    וזה לא משנה כמה זמן הזרע נשמר, הביצית לא מחכה 3 ימים .
  • אני עשתי הזרעה כפולה כמה פעמיים ... שלא הצליחו
    זה אמור להדגיל את הסיכוי להריון אבל בינינו אני מאמינה שהכול מאת ה'
    אם הוא יחליט תקלטי בהזרעה אחת
    ואת יכולה לדבר עם הרופא שלך ולהגיד לו ששמעת על זה ואם הוא ממליץ .
    אני בטוחה שהוא יסביר לך לעומק
  • זוהר
    תגידי לי אם אני צודקת או שעד עכשיו לא הבנתי את האפקט של האוביטרל (וחבל כי לקחתי אותו כבר המון פעמים :))
    נניח אני לוקחת אוביטרל ביום שני 10:00 בבוקר
    אז הביוץ אמור להתרחש 24-36 שעות אחרי כלומר ביום שלישי בין 10:00-22:00
    בהנחה שלנו הביוץ מתחיל אחרי 36 שעות -אז הביצית ששורדת 24 שעות
    מתחילה את דרכה מיום שלישי ב22:00 עד יום רביעי ב22:00 (בערך).
    לא?
    ואז לפי מה שאני הבנתי אם עושים הזרעה ביום שלישי בבוקר ורביעי בבוקר זה מגדיל את הסיכויים כי הביצית עדיין שם ברביעי.

אם אני טועה אשמח להסברך, כי זה מה שאני הבנתי עד עכשיו
  • אביבי החישוב שלך הוא לא נכון , אני אנסה להסביר..
    מהרגע שלקחת את האוביטרל עד ה-36 שעות הבאות חל הביוץ!
    אם ביוץ אצל אישה ללא התערבות תרופתית חל 24 שעות, אז האוביטרל כביכול שומר שהביצית לא "תילך" עד 36 שעות, יש גם נשים שלא מבייצות לבד אז האוביטרל גם משרה ביוץ..
    בעצם מרגע שלקחת את האוביטרל עד תום ה-36 שעות (בערך- לא מדע מדוייק) את מבייצת והביצית מוכנה להפרייה.
    אחרי הזמן הזה, אם לא הייתה הפרייה הביצית נספגת..
    החלון הזדמנויות הוא רק ממתן האוביטרל..
    מקווה שהצלחת להבין אותי .. חחח :)
  • תודה בנות ... ומההסבר של זוהר גם אני קולטת דברים חדשים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה