זהו זה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החלטתי שאני עוברת מסלקום
    לגולן טלקום, הוט מובייל, אורנג', רמי לוי, לא אכפת לי מהההההההההה

14 תגובות
עמוד 1
  • מעצבנים גם אני היום חטפתי גננ'נה בסלקום בגבעת שאול
  • וואי כמה הם שקרנים!!
    בעלי כל חודש צורח עליהם

• חצופים!!!!!!!!!!!!!!

• תכלס.אני נשארת שם רק בגלל ההחזר על המכשיר.

דברו איתי בפייסבוק

• תות בננה בעלי היה מנהל בסלקום גבעת שאול, מה עשו לך שם?

• סיון

• אני כבר כמה חודשים טובים ברמי לוי ואין לי שום הפתעות בחשבונית.
    החשבונית שלי ירדה ב 150 ש"ח!!!!
  • שירן אורנג חטפו פה קטילה שלי ומי שזוכרת בעבר גם סלקום (ובעלי חטף חזק על הראש בגלל זה)
    אבל מעולםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא צעקתי על אף נציג לא פה ולא פה
    היחיד שחטף ממני פעם צעקות זה נציג של פלאפון וגם בפניו התנצלתי כי הרגשתי חרא שהתנהגתי ככה (הם עברו את גבול הטעם הטוב ברמות לא סבירות בעליל)
    לא אמרתי לא להילחם לא אמרתי לא להתלונן ולא אמרתי לרגע שסלקום בסדר - תקראי שוב ותראי שבדיוק ההפך אמרתי שלהילחם על מה שמגיע
    אבלללללללל שצעקות זה לא הדרך וממש לא מכובד. וגם זאת לא היתה תגובה שמכוונת לשירה.

אז אני לא רואה כל רע בתגובה שלי - ההפך אפילו הצעתי עזרה לתות בננה (וכמובן לכל אחת אחרת שרק תרצה בשמחה אוכל תמיד לנסות ולעזור)

• אל תגידי לי שנפגעת

• זה ממש לא מפתיע

הם מנסים בכל דרך להוציא עוד כמה שקלים

בינתיים בעלי עבר לטלקום והוא מאוד מרוצה!!
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• בלי קשר אני לא רואה סיבה הגיונית להישאר בחברות הוותיקות ולשלם מלא כשאתפשר לקבל ב90 שח בהוט מובייל למשל חבילה של ללא הגבלה לסמסים ושיחות..

היום אגב גם לא צריך להתנתק מחברה מסוימת, פשוט ברגע שמניידים את המספר מחברה אחת לשניה, החברה החדשה שמניידת אותך, אחראית על הניתוק..

ככה זה עבד כשעברנו מאורנג' לסלקום.

• כל חברות הסלולר הם כאלה... וגם אם בחברות החדשות אין הפתעות בחשבונית אז יש איזשהו פאק אחר. בטוח! לא סומכת על אף חברה.
    הייתי באורנג׳ 10 שנים והייתי מאד מרוצה מהשירות ומהמוצר (מהמחיר קצת פחות) ולאחרונה עברתי לתכנית עסקית בפלאפון שהיא הרבה יותר זולה.

לא יודעת, אותי קצת מפחידות החברות החדשות...
  • אני אגיד לכן משהו
    אין ספק שהמחיר הזול של החברות החדשות מאוד מאוד מאוד מושך. אבללללל אין שם שירות, דבר מאוד בעייתי מבחינתי. לדעתי הן נפתחו ללא כל הכנה. רק לפתוח לזרוק מחירים. אם מחר, סתם לדוגמא, נגנב לי הפלאפון מה אני עושה עם סים? אני צריכה לחכות 3-4 ימים שיגיע בדואר?
    בחברות הותיקות לפחות השירות הוא מהיר ויעיל.
    אני בכלל לא אוהבת להצטרף לדברים חדשים לפני שהוכחו - ומבטיחה לכן שכל החברות אותו הדבר בסופו של דבר

שירן אני ממש לא נפגעתי, אני פשוט חושבת שהוצאת את דבריי מהקשרם וממש לא ניסיתי להגן על סלקום, אני מגנה רק על הנציגים

• סיוון אני איתך לגמרי.

אדם צריך להיות אנושי בלי שום קשר לאם האדם יפגע או לא.
    מה שכן לפעמים זה קורה מרוב תסכול על דרך החתחתים שהחברה מעבירה אותנו, וכשסופסוף מדברים עם מענה אנושי שופכים הכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה