אז אין סיכוי שיהיה הריון החודש(כבר לא) שופכת עצבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף איזה עצבים, בעלי אמר לי שיש לו ערב צוות ושהוא חייב ללכת ( חייב= רוצה)
    אמרתי לו לפני יומיים קח בחשבון שבשלישי יש כנראה ביוץ או לפני ביוץ.... אמר בסדר , אני יחזור בערך ב11 ואני יעיר אותך....
    אני חיכיתי עד 11:30 התקשרתי אליו, הוא עוד לא יצא...
    חזר בערך ב 1:30... מה הוא מצפה, שאני אקום, לעשות סקס בלי חשק????? יש לי עבודה למחרת, מה הוא רוצה? שאני ארדם על התלמידים?

בקיצור כעסתי עליו שהוא לא אומר להם, שהוא צריך לצאת

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
14 תגובות
עמוד 1
  • אוי פנין כמה אני מבינה אותך היה לי פעם מזמן ,סיפור דומה ,וגם מה זה כעסתי ,אבל הכל עוד פתוח תעבדו היום אולי עוד תספיקי אל תאיישי.מאחלת המון מאמי
  • למה לא הייתם יחד לפני שהוא נסע..?
    אני אגלה לך סוד קטן לפעמים אני עושה בלי חשק ועם העיניינים בא החשק אני יודעת שזה לא הכי כיף אבל גם לפספס חודש זה לא נחמד..
    בכל אופן לא בטוח שפיספסת וגם אם כן לא קרה כלום כנראה שזה לא החודש !

בהצלחה

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• פנין מקסימה מבינה אותך לחלוטין !

זה כ״כ קשה לתזמן סקס שזה בעצם דבר שאמור לבוא לבד...
    אל תיתייאשי תנסו בימים הקרובים מה אכפת לך עוד עדיין ייתפס
  • אל תתעצבני היום תעשו בטח עשית שלשום אז יש זרע זמין תתאפקי עם הכעס ותעשו היום
    חבל על העצבים גם חשוב לא לעשות מזה סיפור טכני מידי זה הורס קצת הרבה
    בלי קשר כולם היינו בסרט הזה מקווה שלא פיספסת
  • היי , מצטרפת למה שאמרו תשתדלו להפוך את העניין לפחות טכני לפחות כמה שאפשר , כי כשזה הופך טכני הזוגיות נפגעת והופכת משעממת תשתדלי להתעסק בזה כמה שפחות (אני יודעת שזה קשה) אפילו תשמרי לעצמך את הידיעה שאת מבייצת ולכי אליו ב״ספונטניות״ גברים לא כל כך אוהבים להרגיש ״מנוצלים״ למטרות שהן לא הנאה .... ותהיי רגועה למדתי על בשרי שהרוגע עושה פלאים לנפש ובייחוד לגוף!
    בהצלחה!
  • פנין מאמי לא מספידים חודש עד שהוא לא נגמר..
    גם אם הביוץ היה אתמול, יכול מאוד להיות שהיום עוד ייתפס
    ויכול להיות שהביוץ בכלל יהיה היום ולא אתמול,

בקיצור.. ממשיכים לנסות עד הרגע האחרוןןן
    שיהיה בהצלחה מאמיי
  • תודה מתוקות... נהנה גם היום ובימים הקרובים... מי יודע אולי

• אגב, אני לא יכולה לעשות את לשם הריון .... משהו דפוק אצלי אולי, אני צריכה באמת להנות מזה, אחרת זה מגעיל אותי (וגם אני יבשה רצח)

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • מאמי ביוץ בד"כ 24 שעות וזרע נשמר בגוף כשלושה ימים
    בע"ה מקווה שעוד תצליחו!!!

• יקירה, עצבים וכעס זה מונע הריון מס אחת!!!
    צאי מזה, אל תאכלי לעצמך ולא לבעלך את הראש, הוא רוצה לא פחות ממך, והמרדף זה מה שמרחיק אותו, לא כיף להרגיש מנוצלים כאילו הוא מפריע לך במרדף אחרי החלום! אל תכעסי עליי אבל את מתעסקת בשטויות, תעירי את עצמך.
    אף אחד לא אמר שהביוץ זה מדויק!!! ואם היית עושה למחרת, או לפני שהוא יצא?
    ואם היית הולכת לישון ומבקשת שיצלצל בדרך והיית מחכה לו ערה עם כוס יין?
    די אל תעשי מזה קשה יותר מי מה שזה, הרי גם הוא בלחץ, גם לו עובר בראש הדבר הכי גרוע שיכול להיות שמשהו אצלו לא בסדר, שזה פוגע בגבריות שלהם.
    ואת יודעת מה , ואם תעשו בבוקר הרי ביוץ זה לא שעה, זה בין 24 ל48.
    אגב מאמי אני נכנסתי להריון רק שויתרתי ויצאתי מהתחרות הזאת, עשיתי סקס רק שבא לי בלי לספור, כן ניסנו לעשות כל יומים שלושה אבל זהו, כל השאר אפס מאמץ.
    אז באמת תשחררי ובע"ה בקרוב תהיי אמא, ותאמיני לי שכולנו נהיה אימהות בסוף, ואחרי שתהיי לא תזכרי את כל זה.
    keren
  • תמיד יהיו סיבות למה לא לשכב, לא תמיד אפשר להיות במיטה כשיש ביוץ...
    בגלל זה אם קורה מצב כזה, עושים לפני שהוא יוצא, גם יום לפני וגם יום אחרי את יודעת..להיות בטוחה.
    אני בטוחה שעבדתם לפני וגם תעבדו היום, אז ממש לא אבוד! תשמרי על אופטימיות!!
  • להיפך!!
    נראה לי הכל תקין אצלך
  • חחחחחחח פנין את הורסת ..

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה