היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ועוד קצת: אאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההה תודה וסליחה. עוד חודש ושלושה שבועות זה נגמר. תגידו איתי, כמו מנטרה: עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות. יאללה ביי.
24 תגובות
עמוד 1
אחרי צעקב כזו אני ממש מבקשת לקבל הסבר!
סתמת לי את האוזניים!
אפשר לשאול מה נגמר ???????
מה קרה? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אייייייייייייייייייייייייייייייייי
ענבר יא משוגעת! הרחבת את המסך, סתמת לי ת'אוזניים.. אני שומעת צפצופים עכשיו!!
עוד חודש ושלושה שבועות זה נגמר. תגידו איתי, כמו מנטרה: עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות.
אמרתי
פיתוש, למה יש לך מועקה בלב? קרה משהו..?
ענבר, עדיין לא קיבלתי הסברים!
טוב. ערכתי שיהיו רק צפצופים באוזניים בלי הארכת המסך [/center]
טוב אני כ"כ מבינה אותך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ובעסה שאני לא יכולה לפרט יותר בפייס או אם תגיעי למפגש אני אפרט לך יותר
יפעת, ענבר לא מגיעה למפגשים יותר, הטרמפ הקבוע שלה נסעה לסיאטל
כן... כן... כל שנותר "עוד חודש ושלושה שבועות עוד חודש ושלושה שבועות....."
לינברי- תודה על האישור להצטרף..
אוי מבינה לגמרייייי
ענבר- זה אחד הדברים המעצבנים! את מעירה לה???
פיתוש- אני מקווה שהתקופה תעבור ותרגישי טוב. אם את צריכה לדבר, אפשר בפייס'
אני שמתי אטמי אוזניים,,,,,,,,,,,,, אוהבתתתתתתתתתתת
עד שבאת כבר מחקתי הכל.....
מה פספסתי?
רעותי - מזל טוב. יעבור ב31/7 בע"ה עם סיום שנה"ל שלנו.