שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מישהיא יודעת עם בסכרת הריון אפשר להוציא שמירת הריון??
7 תגובות
עמוד 1
  • אהלן

לפי מה שאני יודעת שמירת לידה נותנים רק אם יש סכנה לאם או לעובר

תלוי כנראה גם מה רמת הסכרת וברופא..

• אני תאמת לא מבינה בסכרת כי בחיים לא היה לא לי ולא למשפחה שלי, מה שכן הם אמרו שמספיק שיש חריגה אחד שהיא מעל 200 אז זה כברר סכרת ולי יש 2 חריגות..אני שואלת למה,כי הדיאטה שנתנו לי והבדיקת סוכר במזרק הזה זה לא ניראה לי הגיוני בזמן העבודה, אין לי פה שעות סדירות של ארוחות ועוד 6 ארוחות!! אני לא יודעת עם לפנות עם השאלה הזאות לרופא נשים או שאני יעשה צחוק מעצמי.
  • בהחלט תפני לרופא נשים או אפילו רופא משפחה שלך.
    הם אמור לוועץ לך מה לעשות.
    אין אפשרות שתכיני לעצמך בבית אוכל?
  • כן אני מכינה אוכל בבית ומביאה, אבל מביאה ארוחה 1 וצריך עוד ארוחה ובין לבין לעשות את הבדיקת סוכר, לא נעים לי מהבוס. אז חשבתי אולי נותנים שמירת הריון ככה אני גם יוכל לעמוד בכל התפריט ובשעות שלו....
  • אני יודעת שאפשר להוציא שמירת הריון על סכרת תלוי ברופא אם הוא ימליץ על שמירה ועד כמה הסכרת חריפה
  • אני עבדתי עם מישהי בהריון עם סכרת (ולא קלה)
    זה רק עזר לכולנו - חיינו תקופה עם אוכל מאוד בריא בעבודה, היה כיף

• כן, עכשיו אני יודעת. היום נכנסתי לרופא המשפחה שלי והיא הסבירה לי!!! נצתרך לתמודד גם עם זה!! לא נשאר הרבה!!! תודה בכל מקרה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה