התייעצות דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ביום ב' עברתי החזרה שנייה , היום התחילו לי הפרשות מוגברות האם זה רגיל בהתחשב בזה שאני נוטלת אסטרופם, קרינון ואנדומטרין? אשמח לשמוע
8 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היו הפרשות מוגברות לאחר ההחזרה , עם תמיכה של אנדומטרין ואסטרופם בלבד.

אני מניחה שזה בסדר..
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי zohar1

גם לי היו הפרשות מוגברות לאחר ההחזרה , עם תמיכה של אנדומטרין ואסטרופם בלבד.

אני מניחה שזה בסדר..

ו- מה ההיו התוצאות? (את לא חייבת לענות)
  • בטא מהממת :) ברוך ה'
  • כן כול התמיגה עושה הפרשות מוגברות ומוזרות
    בהצלחה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי zohar1

בטא מהממת :) ברוך ה'
    איזה כיף ברוך ה'

• אני 11 ימים אחרי החזרה ואני מקבלת קרינון ואסטרופם וגם לי יש הפרשות, ממש כמו מים ובמיוחד בלילה ולפנות בוקר. אני מתעוררת מזה באמצע הלילה תחושה כאילו ברח לי שתן.

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי אוקסי

אני 11 ימים אחרי החזרה ואני מקבלת קרינון ואסטרופם וגם לי יש הפרשות, ממש כמו מים ובמיוחד בלילה ולפנות בוקר. אני מתעוררת מזה באמצע הלילה תחושה כאילו ברח לי שתן.

קראתי את העלון של הקרינון והבנתי שזה גורם להרגשה כאילו שתן בורח מקווה ומתפללת בשביל כולנו שהפעם נצא עם פרי בטן טוב בעז"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה