מוזר מאוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן בנות יפות?
    אז ככה....בעיקרון הייתי אמורה לפי הגלולות (הפסקתי במחזור שעבר) לקבל אתמול מחזור שלא הגיע, לדעתי בגלל שהגוף מנסה להתרגל חזרה ללהיות בלי גלולות.
    מה שכן, אני ממש מוזרה לעצמי (וגם לבעלי). הרצונות שלי מאוד ...איך נאמר...אם אני רוצה משהו אני רוצה אותו עכשיו ואין סיכוי להתאפק. שזה אף פעם לא קרה לי. בעלי אתמול על כל רצון שלי אמר אולי את בהריון ואני לא רוצה לפתח ציפיות כי...כבר עשיתי פעם אחת בדיקה ולמרות שהסיכוי היה אפסי התאכזבתי כ"כ.
    מה אתן אומרות? עוד כמה זמן לעשות בדיקה? אני חשבתי לעשות עוד חודש ככה,לראות שבטוח לא מגיע המחזור ואז....אבל הסקרנות הורגת אותי....
7 תגובות
עמוד 1
  • עדיף לא לצפות...תבדקי שוב ואם לא אז כנראה שזה בגלל הגלולות. בהצלחה! 
  • היי

אם הבנתי אותך נכון אז את רוצה לחכות לאיחור של חודש ואז לעשות את הבדיקה?
    אם כך זה המון זמן חודש ימים את אומרת שהיית אמורה לקבל אתמול ולא קיבלת אז תחכי לאיחור של שבוע או 10 ימים ואז תעשי שוב בדיקה..
    כך אני הייתי עושה ..

שיהיה בהצלחה
  • מורן, השאלה היא האם יש טעם באמת לבדוק בטווח זמן כזה כי עם הגלולות הייתי אמורה לקבל אתמול והיות והפסקתי הגוף קצת מתחרפן לו, לא?
  • אני לא כל כך בטוחה שהגוף מתחרפן עובדה שיש בנות שניקלטו בול חודש אחרי שהם סיימו לקחת גלולות אבל מה שאני הייתי מציעה לך בגלל ששתית תקופה ארוכה גלולות להפסיק אותם ללכת לרופא נשים להגיד לו שלום שתיתי תקופה ארוכה גלולות הפסקתי וכעת אני רוצה להיכנס להריון מה עושים מפה והלאה ...
    והוא ידריך אותך וייתן לך את התשובות הכי בטוחות ונכונות שיש !
  • את זה כבר עשיתי לפני חודש :)
    הוא אמר לי שלא צריך לתת לגוף להתנקות, נתן הפנייה לבדיקות גנטיות ואיחל לי בהצלחה :)
  • כל עיניין של "לתת לגוף להתנקות" זה סיפורים...אין דבר כזה!
  • האמת אני חושבת שאנו באותו ראש
    גם אני ימתין חודש שהייה על בטוח ולא ולקבל אכזבה של תוצאה שלילית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה