ברוך השם המחזור התחיל לחזור לעצמו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות יקרות ,קיבלתי ביום שבת מחזור ראשון לאחר היסטרוסקופיה ,אז ככה הפעם לשם שינוי הוא היה בזרימה ונמשך הפעם יותר 3 ימים כמו שהיה בתקופה אחרונה שהוא דל בכמות וקצר בימים,היום אני ביום ה5 למחזור ועדיין יוצא רק כבר הוא לקראת סיום שלו (לפי צבע),בנוסף התחלתי לשתות כדורים לטיפול ברירית שלי ,אז כולי תקווה ואמונה .
10 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי מרגוליתתתתת
  • תודה רבה מורני ,לייק על חתימה -יפה מאד,גם אני מאחלת המון הצלחה עם הטיפול שהיתחלת ובשורות טובות ,איך הולך אם איקלוקלומין ? לא גורם לבחילות ? אצלי הכדורים קצת עושים בחילה
  • תודה מאמי
  • כולנו תקווה ואמונה בשבילך אהובה

• תודה רבה שירה -איזה כיף שיש לי אותכן
  • מעולה!!!!

כל כך שמחה לשמוע ועוד יותר אשמח שתקלטי בע"ה!!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• תודה רבה רעותי
  • מרגו תקקשיבי!!
    המחזור שלי בחודשים האחרונים היה ממש מוזר!!
    היה לי ביומיים הראשונים זרימה רצינית ובימים ה3-5 כמעט כלום...כשבאתי לעשות בדיקת הפסק הכל יצא טוב..אבל אז ביום ה6 שוב יצא לי דם... מה זה אומר לדעתך???
    ותמיד יצא שעשיתי את ההפסק ביום השביעי במקום החמישי...שביום ה12 מתרחש הביוץץ...ככה שפיפסתי אותו תמיד...

המחזור החודש הזה ברוך ה' ממש שונה..היה לי מחזור שלושה ימים...(ביומיים הראשונים היה סיוט.............עד היום החמישי..עשיתי הפסק טהרה וברוך ה' הכל בסדר...עד עכשיו לא ירד עוד דם..ובנוסף התחלתי שוב ליטל אילקולמין..(פעם 2)

הלוואי שהכל בסדררררררררררררר!!
    ושמחה שהכל חזר להיות בסדר אצלך!!
    יאללה החודש זה ה-חודש שלך!!!!!!!!!!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • זה רק מוכיח שאת בדרך הנכונה !!! ושההסטרוסקופיה עשתה טוב
  • תודה רבה כנרת היקרה ,רק שהכדורים גם יעשו את עבודה שלהם כמו שצריך ,הם עושים לי בחילות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה