רציתי להגיד תודה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי להגיד לכל הבנות תודה רבה רבה על כך שליוו אותי בתקופה שאחרי ההחזרה....אבל לצערי הרב זה לא הצליח...

למדתי שני דברים:
    1. להבא להפסיק לחפש סימנים- זה לא באמת עובד...
    2. לאסוף את עצמי ולצאת לדרך חדשה...

שיהיה בהצלחה לכולנו
16 תגובות
עמוד 1
  • מאמי מצטערת לשמוע שזה לא הצליח , הלוואי והטיפול הבט יביא איתו בטא מהממת ותצאי בידיים מלאות :)
  • בהצלחה סבב הבא צר לי לשמוע והמסקנות שלך אכן נכונות לדעתי אבל לפעמים זה בלתי נמנע אז אל תקשי על עצמך
  • בהצלחה מהממת אני דווקא שואבת חוזק מהדברים שלך - את מרימה את עצמך ישר ומהר שזה מדהים! תמשיכי להתחזק ולחזק
    חזק חזק!!!

• מצטערת שזה לא הצליח.... אבל אני רוצה להגיד לך משהו... בעקבות מה שכתבת...
    שתדעי שביום שהגעתי למסקנות שאת הגעת אליהן אחרי ה״שלילי״ הזה... בדיוק שם חל שינוי
    ובחודש לאחר מכן נקלטתי! אני מאמינה שההצלחה תלויה גם באמונה ובאופטימיות הטמונות בנו
    מקווה ומאחלת לך שגם אצלך זה יהיה ככה ובקרוב תתבשרו על הריון מהמם ותקין ל-9 חודשים
    בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה רבה לכן!! אין ספק שאתן ממש ממש עוזרות בכל התהליך....
  • מותק מצטערת לשמוע שלא הצליח אבל כמו שיר26 אני אומרת שדווקא בחודש שלא ציפיתי בכלל כי הייתי חולה וכי היו אלף ואחת סיבות שזה לא יצליח, נקלטתי...

מאחלת לך בהצלחה רבה ושבע"ה הטיפול הבא יהיה המנצח... תאמיני והכל יסתדר!!!
  • יקירתי!

הצטערתי לשמוע אבל אל יאוש , תתמידי תצליחי בעז"ה אני מבינה את התחושה גם אני עברתי זאת ועדיין מנסה הכי חשוב לא להרים ידיים אנחנו פה בשבילך בהצלחה רבה

• "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• שיהיה לך בהצלחה בטיפול הבא :)

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • מאמוש אני כ"כ מצטערת לשמוע...

מבינה לליבך ושולחת ענק

הלוואי שכולנו נתבשר בבשורות טובות ומשמחות...בקרוב
  • תודה רבה רבה!!!
  • ראשית אני כל כך שותפה לכאב ולאכזבה שלך ,זה מותר לכאוב ולהיות עצובה אבל כמו שרשמת ,ההאכזבה הזו מביאה אותנו להמשיך בכל הכח ...
    שנית כמו שהבנות רשמו ,אל תחפשי סימנים ותנסי לשחרר ,את תראי שזה יגיע אלייך זה קרוב יותר מתמיד ...

בהצלחה
  • ממי אני כ״כ מבינה לליבך,
    וכל הכבוד על הגישה!
    זה מאוד חשוב לאסוף את עצמך לקראת טיפול חדש ומנצח!
    המון המון בהצלחה
  • מאמי!

שולחת לך המון חיבוקים מעודדים
    מקווה שהחודש הבא הוא שלך!!!
    אמה
  • היי יקירה, מצטערת שאני מגיבה רק עכשיו (לא הייתי בקו הבריאות). מאמינה היום את כבר יותר חזקה והצלחת לאסוף את עצמך אחרי האכזבה. אהבתי את שני הדברים שלמדת וזאת הדרך להגיע להצלחה! תאמיני שהכל לטובה וזה בטוח יגיע כשזה צריך לקרות ולעיתים זה קרוב מתמיד, הזמן טס ואת מוצאת את עצמך מקבלת בטא חיובית ומופתעת

המון הצלחה בהמשך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה