מה אתן חושבות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש אמונה כזו שאסור להסתפר בהריון. אני מכירה אישית מלא שכן הסתפרו והכל בסדר. אני גוזרת רק את הפוני כי אני לא יכולה לא לעשות זאת אבל הספרית שלי טוענת שאם אני כבר גוזרת את זה אז מה הקטע שלי שאני לא רוצה להסתפר? מה אתן חושבות על זה?
15 תגובות
עמוד 1
  • אני בשוק טוטאלי עכשיו
    מאיפה מביאים את כל האיסורים האלה?

• יש הטוענים שזה מביא למזל רע שיכולים לאבד את העובר. לי גם זה נראה הזוי לגמרי אבל יש כאלה בנות שמאוד מאמינות ופוחדות להסתפר
  • לא מכירה
    ולא מאמינה

להסתפר- זה שינוי זה כיף זה מרענן
    מה כבר יכול להזיק להריון?

• שטויות. הסתפרתי בהריון, ועשיתי צבע, והילדה שלי בריאה 555.

• אם את מאמינה שגזירת שיער תפיל לך אז אל תגזרי, מה אנחנו כבר יכולות להגיד?
    אמונות יש מפה ועד הודעה חדשה
    ואת בוחרת ממה לפחד ומה להכניס לך לראש ולאיזה אנשים להקשיב
  • לא מאמינה ולא מכירה אני הסתפרתי ועשיתי צבע (ללא חמצם) בהריון וברוך השם הכל.בסדר

• נשמע לי שטויות במיץ
  • כל אחת והאמונות שלה.
    לפי דעתי שטויות
  • היי,
    בתור אחת שמאז שהתחתנה עם אחת מעדות המזרח שמאוד מאמינות בכל הקשור לאמונות טפלות ועין הרע יוצא לי לשמוע עוד ועוד אמונות שבחיים לא שמעתי ולא יחסתי להם חשיבות. מודה שעל כך עוד לא שמעתי.
    כפי שכתבו לך הבחירה שלך במה להאמין ובמה לא. והספרית שלך צודקת כי גם לגזור פוני או קצוות זה נקרא להסתפר. אבל כן חושבת שכל עוד המחשבה על כך עושה לך לא טוב, תתאפקי עד אחרי הלידה ואז תתחדשי לך!

זה מזכיר לי שבהריון הנוכחי להבדיל מהראשון, רק שנכנסתי לחודש השביעי התחילו לי הבחילות והצרבות הנוראיות והיו כמה שאמרו שזה בגלל שהתינוק שעיר. במקרה שבוע שעבר היתי אצל הרופאה ושיתפתי אותה והיא אמרה שזה שטות אחת גדולה ואין קשר בין השיער של התינוק לצרבות בהריון...

העיקר שיעבור הכל הבצלחה ועם חיוך
  • לא שמעתי על אמינה כזו

• מה?!?!?! בחיים שלי לא שמעתי על זה. הסתפרתי בכל הריון והכל היה בסדר.
    לצבוע אני יודעת שלא מומלץ כי לא לכל אחת הצבע נתפס בהריון. יש כאלו שכן אבל יש מלא שלא. לאמא שלי לא היה נתפס הצבע בשיער כשהיתה בהריון

• מכירה את האמונה התפלה

מצד אחד חושבת שזו שטות גמורה

מצד שני אזרתי אומץ להסתר רק בחודש שביעי
  • גם אח שלי לא מאמין בכל השטויות והם אפילו הביאו את כל החבילת לידה וסידרו לפני הלידה וגם הבן דוד של בעלי עשה ככה והכל בסדר. חמתי גם הסתפרה ב2 ההריונות שלה . אולי אני באמת אסתפר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה