קבלת פנים ממש לא יפה...עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב נתחיל, אז ביום שני עידו חזר מהגן עם סטרפטיקוקוס בגרון, למחרת התחילה פריחה הלכנו שוב לרופא שאמר שזה לא מהאנטיביוטיקה על הדרך התחיל לכאוב לי הגרון מאוד אז ביקשתי שיבדוק אותי אמר שיש מוגלה ונתן אנטיביוטיקה, למחרת החמיר ברמה שלא יכולתי לבלוע רוק או לשתות או לדבר מרב כאב, בערב נשברתי הלכתי למרמ, פתחתי את הפה הרופאה נדהמה ממה שהולך לי שם ואמרה שהיא לא מבינה איך הרופא נתן לי כזאת אנטיביוטיקה חלשה, נתנה אחרת הלכנו לסופר פארם טענו שהמרשם פרטי ולא מקבלים אותו, למזלי לחמותי היה את האנטביוטיקה הזאת, למחרת חמותי הלכה לרופאה בכללית לקחת מרשם מתאים הרופאה כעסה שלמרמ יכולתי ללכת ואליה לא חמותי הסבירה שאני על הפנים (שכחתי לציין שהתעלפתי גם) בכל מקרה התעוררתי הבוקר הגרון אותו דבר והאוזן כואבת מאוד! מנסה מהבוקר לקבוע תור לרופאה של אתמול שתהעקשה לראות אותי ועכשיו היא אומרת שהיא עמוסה אז נתנו לי לרופאה אחרת.
    ניסיתי לקבוע תור לא.א.ג כי זה כבר נראה לי מעבר לנורמלי הרופא לא הסכים לראות אותי ממש עצבים אני חלשה בקושי זזה לא אכלתי או שתיתי מיום שני והם בשנטי שלהם.
    אתמול הזעיקו את בעלי להוציא את עמית מהגן בגלל כאבי אזניים ואכן יש לו דלקת.
    בעלי כבר הפסיד יומיים בעבודה וזה תפקיד חדש ואני מרגישה רע שאני לא יכולה לעזור או לעשות משהו אני פשוט סמרטוט.
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

21 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט קבלת פנים לא נעימה בכלל....

• ממש מטורף היא רצתה לתת לי תור לרופאת משפחה לעוד שבוע

• איזה בעסה!!
    תרגישי טוב והחלמה מהירה

אנחנו במכבי ומאוד מרוצים
  • וואו ממי, קודם כל קבלי מלא
  • טוב שלא רצתה לתת לך תור לעוד שנתיים

• קודם ברוכה הבאה
  • תרגישו טוב מקסימה!!!!!!!!!
    ולגבי קופת חולים
    אני במכבי וממש ממש מרוצה!!!!!!!!

• ברוכה הבאה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • וואו ...
  • נשמע נורא,
    אני ואלעאי סובלים מדלקות חוזרות בגרון,
    וגם הגרון שלי נראה כמו תרשים של המוח כשיש לי דלקת

• וואיייייייייייייי נשמע זוועת עולם !
    תרגישו טוב!
  • טוב אז נתנו לי אינפוזיה של נוזלים, אנטיביוטיקה וסטרואידים.
    עכשיו אני כמו חדשה :-)
    וכן הרופא אמר שאני ממש בדרך לאבסס, עדיין לא אבל כמעט, יכול להיות וסביר להניח שהטיפול של היום מנע את זה אבל עדיין קיים סיכוי.
    בכל מקרה אני סוף סוף יכולה לשתות ולאכול אחרי 3 ימים ויש גם צדדים טובים ירדתי 2 קילו בערך :-)
    תודה על העידוד.

• איזה חזרה!!!!!!!!!!
    מלאת כל טוב הארץ!!!!!!!
    מקווה שזה יעבור מהר ושאר חייכם כאן ייראו הרבה יותר טוב

• החלמה מהירה לכולכם!!

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזה סרט רע!תרגישו טוב
    אנחנו אגב במכבי, סופר סופר מרוצים..אנחנו זה אני והילדים...נועם עוד בכללית מחכה לנס..אני כל הזמן מזרזת אותו צלעבור.אין על מכבי
  • טוב שהתחלת להתאושש וגם מרגישה יותר טוב גם אני והילדים במכבי ויוסי בכללית ואי אפשר להזיז אותו משם
  • טוב נראה שמכבי מככבת, גם ראיתי שהסניף בהוד השרון גדול, נבדוק את העניין תודה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה