טוב נתחיל, אז ביום שני עידו חזר מהגן עם סטרפטיקוקוס בגרון, למחרת התחילה פריחה הלכנו שוב לרופא שאמר שזה לא מהאנטיביוטיקה על הדרך התחיל לכאוב לי הגרון מאוד אז ביקשתי שיבדוק אותי אמר שיש מוגלה ונתן אנטיביוטיקה, למחרת החמיר ברמה שלא יכולתי לבלוע רוק או לשתות או לדבר מרב כאב, בערב נשברתי הלכתי למרמ, פתחתי את הפה הרופאה נדהמה ממה שהולך לי שם ואמרה שהיא לא מבינה איך הרופא נתן לי כזאת אנטיביוטיקה חלשה, נתנה אחרת הלכנו לסופר פארם טענו שהמרשם פרטי ולא מקבלים אותו, למזלי לחמותי היה את האנטביוטיקה הזאת, למחרת חמותי הלכה לרופאה בכללית לקחת מרשם מתאים הרופאה כעסה שלמרמ יכולתי ללכת ואליה לא חמותי הסבירה שאני על הפנים (שכחתי לציין שהתעלפתי גם) בכל מקרה התעוררתי הבוקר הגרון אותו דבר והאוזן כואבת מאוד! מנסה מהבוקר לקבוע תור לרופאה של אתמול שתהעקשה לראות אותי ועכשיו היא אומרת שהיא עמוסה אז נתנו לי לרופאה אחרת.
ניסיתי לקבוע תור לא.א.ג כי זה כבר נראה לי מעבר לנורמלי הרופא לא הסכים לראות אותי ממש עצבים אני חלשה בקושי זזה לא אכלתי או שתיתי מיום שני והם בשנטי שלהם.
אתמול הזעיקו את בעלי להוציא את עמית מהגן בגלל כאבי אזניים ואכן יש לו דלקת.
בעלי כבר הפסיד יומיים בעבודה וזה תפקיד חדש ואני מרגישה רע שאני לא יכולה לעזור או לעשות משהו אני פשוט סמרטוט.
[url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]