היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שם מקסים! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
ולא רשמתי שם מדהים
שיתחדש על השם . אמן ויתן לו המון אור
אוי שם מהמם
השם ממש ממש ממש מקסים לדעתי!!!!!!!!
איך מסדרים עם שלושה , אני לא יודעת...
לגבי לצאת עם התינוק, אני יצאתי עם רותם להביא את יואב כבר בגיל שבוע, היה צריך להביא אותו, ולא היתה לי עזרה....
מה שכן , היו מקסימים בגן של יואב והיו מוציאים לי אותו לאוטו... וככה לא נכנסתי לגן...
את יכולה כבר לצאת איתו יפה בחוץ. איך מסתדרים עם שלשה? יש לך מנשא? זה יכול מאוד לעזור כשאת יוצאת לאסוף אותם מהגנים... זה מסתדר לאט לאט... ההתחלה מסורבלת...
ההנקה הופכת לכיף רק צריך הרבה סבלנות כי בהתחלה זה לוקח שעותתתתתתתתתתתתת...............
והשם מקסים!
השם מ-ד-ה-י-ם
מזל טוב !!! איך עברה הברית? זוהר שם מקסים! ממי - תנצלי את השבועות הראשונים שהוא בעיקר ישן רוב היום ותעשי בדיוק מה שהיית עושה עם שניהם לבד - זה לא ממש שונה. לקראת גיל חודש וחצי חודשיים זה נהיה מורכב יותר. ההנקה אמורה לזרום לך. אם לא תזמיני יועצת הנקה או שתשלבי בקבוקים. ההתמודדות עם הנקה +2 ילדים קטנים זה לא פשוט וזה כשלעצמו יכול להתיש אותך! העזרה שאת צריכה בעיקר בימים האלה זה מישהו שיבוא ויהיה עם הקטנים אחה"צ - יוציא אותם לגינה לשעתיים ויחזיר לך.. אמבטיות וארוחות ערב. תשני כמה שאת יכולה - אל תתקמצני על זה. אפשר ורצוי לצאת עם זוהר מהבית - המזג אויר יפה! אל תתני לילדים מהגנים של ניצן ויותם ללטף אותו - מה שלא יהיה!
תהני ממנו - ילדים זה שמחה
וואו!!!!!!!! שם מקסים!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
שם מקסים ומאיר
אהבתי, שם יפה! איך מסתדרים? לא יודעת! בהצלחה עם זה
שם מקסים
שם מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
המון מזל טוב, שם מקסים
שם מהמם ! לגבי השאלות .. אין לי שמץ איך מסתדרים עם שלושה ... אבל אני את אוריאן לקחתי לגן מגיל שבוע ..
מזל טוב ושם מהמם!!!! תגדלו את זהר בהמון אהבה ושמחה!!!!
לגבי השאלות, אני חזרתי הביתה ביום ראשון עם נווה וביום שני כבר יצאתי להביא את כולם מהגנים. אני מסדרת טוב עם שלושה, אבל גם אצלי הם יונקים מקסימום עשר דקות, אז זה לא ממש בעיה. ומתי ההנקה הופעת לכייף? מההתחלה? כשתראי את חשבון הסופר? כשתצאי מהבית ותצטרכי להאכיל אותו ורק תשלפי?